Τα μεταξωτά βρακιά των παιδεραστών…

… θέλουν κι επιδέξιους υπουργούς δικαιοσύνης. Αντ’ αυτών, Χατζηγάκης.

Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα παίρνει μια καλή ιδέα και την κάνει κουρέλι.

Αντί να στήσει μια γεωγραφική βάση δεδομένων που να δείχνει τους καταδικασμένους (και απολυμένους από τη φυλακή) παιδόφιλους επι χάρτου, απλώς παραθέτει τα ονόματά των κατηγορουμένων για παιδεραστία.

Έψαξα, για σύγκριση, το sex offender registry της πολιτείας όπου ζώ. Λοιπόν, για να μπει το όνομα κάποιου εκεί, θα πρέπει να συντρέχουν μια από τις εξής προϋποθέσεις: καταδίκη ή απαλλαγή λόγω τρέλλας· όχι απλώς απαγγελία κατηγορίας όπως γίνεται στην Ελλάδα. Το σύστημα διαθέτει χάρτη που απεικονίζει τα σπίτια όπου κατοικούν άτομα που έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία και έχουν εκτίσει τις ποινές τους. Ο ενδιαφερόμενος εισάγει την διεύθυνσή του και βλέπει πού βρίσκονται οι προβληματικοί γείτονες. (Όποιος θέλει να πειραματιστεί, ας δώσει 1141 N. Ridgeland για διεύθυνση και 60302 για zip code).

Αν ήθελε δηλαδή ο Έλληνας υπουργός δικαιοσύνης να προστατέψει τα παιδιά από υποτροπιάζοντες παιδεραστές θα είχε κάνει κάτι εξαιρετικά απλό. Θα έδινε στους γονείς ένα εργαλείο για να βρουν ποιοι είναι οι «επικίνδυνοι» γείτονες. Αντ’ αυτού έδωσε στις εφημερίδες ένα εργαλείο για κουτσομπολιό και διασυρμό των κατά τεκμήριο αθώων κατηγορουμένων. Τα παιδιά παραμένουν απροστάτευτα αφού οι γονείς τους δεν γνωρίζουν πού κατοικούν οι αποφυλακισμένοι παιδεραστές.

Share

20 thoughts on “Τα μεταξωτά βρακιά των παιδεραστών…

 1. Λίγο ακόμα να πίεζαν τα ΜΜΕ, θα βλέπαμε live στις οθόνες μας και τα παιδάκια!

 2. Λίγο ακόμα να πίεζαν τα ΜΜΕ, θα βλέπαμε live στις οθόνες μας και τα παιδάκια!

 3. Κωστή μην του βάζεις ιδέες. Δεν θυμάσαι τα βίντεο με την Κορκολίτσα(του Κορκολή Βεβαίως βεβαίως)

 4. Κωστή μην του βάζεις ιδέες. Δεν θυμάσαι τα βίντεο με την Κορκολίτσα(του Κορκολή Βεβαίως βεβαίως)

 5. Ωραιότατο το παράδειγμα που δίνεις. Εδώ δεν έχουμε ιατρικό ιστορικό του πολίτη, κάτι που θα έσωζε κόσμο από το θάνατο, και ψάχνουμε λεπτομέρειες -θα απαντούσε ένας ‘έξυπνος’ πολιτικός.
  Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και πού να πρωτοπολεμήσει κανείς. Οπου νά’ναι αρχίζουν ξανά οι πυρκαγιές, πιάσαν κιόλας νωρίς νωρίς οι ζέστες…

 6. Ωραιότατο το παράδειγμα που δίνεις. Εδώ δεν έχουμε ιατρικό ιστορικό του πολίτη, κάτι που θα έσωζε κόσμο από το θάνατο, και ψάχνουμε λεπτομέρειες -θα απαντούσε ένας ‘έξυπνος’ πολιτικός.
  Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και πού να πρωτοπολεμήσει κανείς. Οπου νά’ναι αρχίζουν ξανά οι πυρκαγιές, πιάσαν κιόλας νωρίς νωρίς οι ζέστες…

 7. Αυτό όμως σημαίνει ταυτόχρονα και ισόβια ποινή για κάποιον χωρις καν δικαστική απόφαση…

 8. Αυτό όμως σημαίνει ταυτόχρονα και ισόβια ποινή για κάποιον χωρις καν δικαστική απόφαση…

 9. Και μόνο η χρήση της λέξης “παιδεραστής” αμβλύνει την εικόνα των βιαστών των παιδιών.

 10. Και μόνο η χρήση της λέξης “παιδεραστής” αμβλύνει την εικόνα των βιαστών των παιδιών.

 11. Child molestor ή pedophile είναι οι πιο συχνοί όροι. Γενικώς χαρακτηρίζονται ως sex offenders μετά την καταδίκη τους — σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι βιαστές ενηλίκων, οι επιδειξίες, κ.ά.

 12. Child molestor ή pedophile είναι οι πιο συχνοί όροι. Γενικώς χαρακτηρίζονται ως sex offenders μετά την καταδίκη τους — σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι βιαστές ενηλίκων, οι επιδειξίες, κ.ά.

 13. Άντε έμαθες τους παιδεραστές της γειτονίας σου, μετά τι κάνεις, μαζεύεις τους γείτονες και πάτε να κάψετε το σπίτι του ανώμαλου. Όλα τα μέτρα πρόληψης σε τέτοια θέματα απαιτούν και την ανάλογη σοβαρότητα και νοημοσύνη, αλλίως καταλήγουμε σε αυτή την περίπτωση: http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/901723.stm

 14. Άντε έμαθες τους παιδεραστές της γειτονίας σου, μετά τι κάνεις, μαζεύεις τους γείτονες και πάτε να κάψετε το σπίτι του ανώμαλου. Όλα τα μέτρα πρόληψης σε τέτοια θέματα απαιτούν και την ανάλογη σοβαρότητα και νοημοσύνη, αλλίως καταλήγουμε σε αυτή την περίπτωση: http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/901723.stm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *