Τοιούτοις ημιν τοιαύτα εμπρέπει: 03.11.07

Χηνοφώτης, Αλαβάνος, Βενιζέλος, Στάθης.

***

Εκεί ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ «τα πήρε» γιατί ο αστυνομικός χαιρέτισε φέρνοντας μόνο το χέρι στο πηλήκιο και όχι με το όπλο παρά πόδα. (Τα Νέα 30.10.07 για την επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χηνοφώτη σε αστυνομικό τμήμα)

Αν αληθεύει το δημοσίευμα του Μικροπολιτικού, προβλέπω νέες μέρες δόξας για την ΕΛ.ΑΣ. Αν αρχίσει να ασχολείται με τέτοια ο κ. Χηνοφώτης κι όχι με τα ουσιαστικά προβλήματα και τις δομικές ανωμαλίες τη αστυνομίας στην Ελλάδα, τότε θα χαθεί μια ακόμη ευκαιρία να πάει κάτι μπροστά στον τόπο μας.

***

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, με την οποία ζητά την κατάργηση της λειτουργίας των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών που παρέχουν πτυχίο αλλοδαπών πανεπιστημίων, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος. (www.in.gr 30.10.07)

Αυτό θα πει να κάνεις πολιτική με σοβαρότητα, αίσθηση ευθύνης, και αντίληψη περι πραγματικότητας. Νηφάλια και προσγειωμένα, με ολοκληρωμένες προτάσεις. Και μετά απορούμε που δεν πάει ο Καραμανλής στη Βουλή για των Ώρα του Πρωθυπουργού.

***

Εγώ πάντοτε εργάστηκα για να έχουμε καθαρές θέσεις
(Ευ. Βενιζέλος, 31.10.07).

Δεν θα σχολιάζει δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ … δεν θα αντιπαρατεθεί δημοσίως με τον Γιώργο Παπανδρέου … Με τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου απάντησε στον Γιώργο Παπανδρέου για το θέμα της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος
(ο ίδιος, Ελευθεροτυπία 05.12.2006)

Συνεπέστατος!

***

Η αντίδραση του κ. Καραμπίνη ήταν οι απειλές στους συνδικαλιστές που πρωτοστατούσαν στις, έντονες πλέον, κινητοποιήσεις -ένας απ’ τους συνδικαλιστές ήταν και ο φοιτητής κ. Λευτέρης Μπέτσης, εναντίον του οποίου αίφνης ο κ. Καραμπίνης προσωποποίησε τη συνολικότερη (με όλους τους φοιτητές) αντιδικία του. Τράβηξε ο δάσκαλος (μπράβο, δάσκαλε!) στον φοιτητή του μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ξεγυρισμένη! (Στάθης, Ελευθεροτυπία 01.11.07).

Σε μια παράγραφο ο Στάθης φέρνει την πραγματικότητα στα μέτρα του. Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τον Στάθη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Όμως ο Στάθης δεν διαβάζει ούτε την ίδια την εφημερίδα στην οποία γράφει. Αν την διάβαζε, στις 30.11.06, θα διαπίστωνε πως ο συγκεκριμένος φοιτητής κατηγόρησε τον κ. Καραμπίνη σε τηλεοπτική εκπομπή για κλοπή δημοσίου χρήματος. Δηλαδή τον είπε κλέφτη. Δημοσίως. Στην τηλεόραση.

Ο κ. Καραμπίνης ζήτησε από τον φοιτητή να ανακαλέσει. Δεν το έκανε. Τότε ο κ. Καραμπίνης προέβει στην άσκηση του δικαιώματος του και κατέθεσε μήνυση κατά του φοιτητή. Οι φίλοι του οποίου δεν αντέξαν τέτοια «αδικία» και χτίσαν το γραφείο του κ. Καραμπίνη.

Αυτή είναι η ιστορία την οποία ο Στάθης κάνει γαργάρα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *