Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια

Δεν την παίρνει την ρημάδα να κάνει και τίποτ’ άλλο… Οι δύο ειδήσεις παρακάτω εμφανίζονται δίπλα-δίπλα στην πρωϊνή ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής.

Ελεύθερη η 46χρονη που παρουσιαζόταν ως «μέντιουμ». Η 46χρονη συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος της απήγγειλε τις κατηγορίες της απάτης σε βαθμό κακουργήματος. Η Ασφάλεια έφτασε στα ίχνη της έπειτα από καταγγελία 55χρονου –καθηγητή Πανεπιστημίου– από τον οποίο φέρεται ότι απέσπασε 41.500 ευρώ. Σηκώνει τα χέρια της η επιστήμη μπροστά στο αναλλοίωτο σκήνωμα του Ιερομονάχου Βησσαρίωνα Κορκολιάκου, που 15 χρόνια μετά την ταφή του βρέθηκε ανέπαφο στην Ιερά Μονή Αγάθωνος.
Μα, ας ρωτούσαν τον κ. καθηγητή!… Ή τουλάχιστον το … μέντιουμ.

Share

2 thoughts on “Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια

  1. Αυτό δεν είναι τίποτα. Η σορός του Λένιν είναι ανέπαφη 82 χρόνια. Όσο για τον καθηγητή, γιατί σου φαίνεται παράξενο; Μετά από 21 χρόνια ακαδημαϊκού βίου πρέπει να ξέρεις πλέον ότι το ποσοστό των ηλίθιων ανάμεσα στους καθηγητές πανεπιστημίου δεν διαφέρει και πολύ από εκείνο των άλλων επαγγελμάτων. Ειδικά στα ελληνικά πανεπιστήμια με τη δεδομένη αξιοκρατία τους.

  2. Αυτό δεν είναι τίποτα. Η σορός του Λένιν είναι ανέπαφη 82 χρόνια. Όσο για τον καθηγητή, γιατί σου φαίνεται παράξενο; Μετά από 21 χρόνια ακαδημαϊκού βίου πρέπει να ξέρεις πλέον ότι το ποσοστό των ηλίθιων ανάμεσα στους καθηγητές πανεπιστημίου δεν διαφέρει και πολύ από εκείνο των άλλων επαγγελμάτων. Ειδικά στα ελληνικά πανεπιστήμια με τη δεδομένη αξιοκρατία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *