Γράφει στις 24 Μαΐου 2011 ο e-lawyer:
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί επίσης το γεγονός πως ο δικηγόρος που το 2009 πήγε στα δικαστήρια τον συνιστολόγο Θέμη Λαζαρίδη με βάση το νόμο περι τύπου δηλώνει σήμερα εντυπωσιασμένος επειδή οι δικαστές εμπέδωσαν αυτό που ο ίδιος «αγνοούσε» πριν 18 μήνες.
Όλοι μαθαίνουμε με τον καιρό… ελπίζω…
Τζάμπα το πρώτο Slapp στο ελληνικό μπλογκοχώριον… Ευτυχώς.
Και κάτι πράγματι ευχάριστο.
κατά τ’ άλλα συνεχίζω να πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη απουσιάζει παντελώς από τα σημαντικά και τα “τρανά”.
Αυτό το σιχαμερό (αξιολογικός χαρακτηρισμός βέβαια) άτομο, είχε ανέκαθεν όλα τα προσόντα για να γίνει δικηγόρος και πιθανότατα στο μέλλον νομοθέτης ή πολιτικός.
Όταν πήγε ο Λ. Δεν υπήρχε αυτή η νομολογία του Πρωτοδικείου Πειραιά.
Τι μου λες! Δηλαδή ο νομικός που τον Φεβρούαριο του 2010 δήλωνε ευτυχής επειδή άνοιγε νέους δρόμους στην επιστήμη του, τρεις μήνες πριν δεν είχε ιδέα για την οδοποιία που τον περίμενε;
Οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται από τα δικαστήρια.
Τι μου λες (redux)!
Θα περιοριστώ αυτή τη φορά σε παράθεση αναφορών κι ο κάθε σκεπτόμενος αναγνώστης ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Μάρτιος 2008: «Βlogs: Είναι Τύπος, αλλά δεν είναι…», Βασίλης Σωτηρόπουλος, άρθρο στο Βήμα.
Απρίλιος 2009: «Δραματική στροφή στη νομολογία: Το Πρωτοδικείο Πειραιά εφαρμόζει το νόμο περί τύπου σε διαδικτυακό δημοσίευμα», Βασίλης Σωτηρόπουλος, άρθρο στο elawyer.
Νοέμβριος 2009: αγωγή Χ. Νεγκάκη κατά ιστολόγου Θέμη Λαζαρίδη με βάση το νόμο περι τύπου· δικηγόρος του ακαδημαϊκώς-λογοκλόπου-κατά-τα-πανεπιστημιακά-ήθη-δυτικών-χωρών Χρ. Νεγκάκη, ο Βασίλης Σωτηρόπουλος.
Φεβρουάριος 2010: «Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά: ο νόμος περί Τύπου δεν εφαρμόζεται στα blog», Βασίλης Σωτηρόπουλος, άρθρο στο elawyer.
Μάιος 2011: «Οι δικαστές μαθαίνουν το δίκαιο του διαδικτύο», Βασίλης Σωτηρόπουλος, άρθρο στο elawyer.
o konstantinos michailidis egrafe sto http://www.greekmeds.gr me to nickname profwizard kai egafe ban giati elege vlakeies
ta idia kai edw
kante ton ban
dinaras