Είναι δυνατόν;

Είναι δυνατόν, τον 21ο αιώνα, σε χώρα της ΕΕ, κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού, να λαμβάνονται απολογίες δίχως την παρουσία δικηγόρου παρά τη ρητή απαίτηση των κατηγορουμένων, και να μη διώκονται πειθαρχικά οι επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί που διέπραξαν αυτό το ανοσιούργημα; Είναι δυνατόν κ. Παπαληγούρα;
Η φωτογραφία του κ. Παπαληγούρα είναι από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Share

6 thoughts on “Είναι δυνατόν;

  1. Και όμως είναι. Πάντα ήταν. Και από αυτή τη Δικαιοσύνη ξεκινά η οποιαδήποτε ΑΠΑΞΙΩΣΗ των θεσμών, των δικαιωμάτων και της κοινωνικής συνοχής.
    Ο ‘Πολυδωρισμός’ είναι παρονυχίδα μπροστά στον Εφιάλτη αυτόν.

  2. Και όμως είναι. Πάντα ήταν. Και από αυτή τη Δικαιοσύνη ξεκινά η οποιαδήποτε ΑΠΑΞΙΩΣΗ των θεσμών, των δικαιωμάτων και της κοινωνικής συνοχής.
    Ο ‘Πολυδωρισμός’ είναι παρονυχίδα μπροστά στον Εφιάλτη αυτόν.

  3. Είπα και σε άλλο σχόλιό μου, ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, παρόλη τηνκάθαρση νοσεί. Και φυσικά δεν θα διωχθεί πειθαρχικά κανείς δικαστικός λειτουργός. Υπάρχει “οδηγία” του Παπαληγούρα, για φακέλωμα όλων των δικαστικών λειτουργών. Δεν το λέω εγώ. Αποδεικνύεται απο κάποιες παραιτήσεις αρεοπαγιτών αλλά και κατώτερων δικαστικών. Αλήθεια έχετε ρωτήσει για την Εισαγγελέα των Χανίων, η οποία δικάζει τις υποθέσεις του άνδρός της (δικηγόρος Ηρακλείου) και δεν την κουνάει κανείς; Απλά, γιατί ανήκει στους ημετέρους.

  4. Είπα και σε άλλο σχόλιό μου, ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, παρόλη τηνκάθαρση νοσεί. Και φυσικά δεν θα διωχθεί πειθαρχικά κανείς δικαστικός λειτουργός. Υπάρχει “οδηγία” του Παπαληγούρα, για φακέλωμα όλων των δικαστικών λειτουργών. Δεν το λέω εγώ. Αποδεικνύεται απο κάποιες παραιτήσεις αρεοπαγιτών αλλά και κατώτερων δικαστικών. Αλήθεια έχετε ρωτήσει για την Εισαγγελέα των Χανίων, η οποία δικάζει τις υποθέσεις του άνδρός της (δικηγόρος Ηρακλείου) και δεν την κουνάει κανείς; Απλά, γιατί ανήκει στους ημετέρους.

  5. @attorney: Για ποιόν λόγο γίνεται η επανάληψη των κουτσομπολιών για την Εισαγγελέα Χανίων; Αυτά τα είπες και σε άλλα σχόλια και τα συζητήσαμε. Υπαρχει λόγος για την συγκεκριμένη εμμονή, η οποία αγγίζει τα όρια της κατάχρησης της φιλοξενείας που παρέχω στο ιστολόγιό μου; Τι σχέση έχουν οι «οδηγίες» του Παπαληγούρα με αυτά που συζητούμε εδώ; Αν δεν υπήρχαν οι «οδηγίες» δεν θα υπήρχαν και επίορκοι δικαστικοί; Αν έχεις να προσθέσεις κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση, ευχαρίστως να το φιλοξενήσω.

  6. @attorney: Για ποιόν λόγο γίνεται η επανάληψη των κουτσομπολιών για την Εισαγγελέα Χανίων; Αυτά τα είπες και σε άλλα σχόλια και τα συζητήσαμε. Υπαρχει λόγος για την συγκεκριμένη εμμονή, η οποία αγγίζει τα όρια της κατάχρησης της φιλοξενείας που παρέχω στο ιστολόγιό μου; Τι σχέση έχουν οι «οδηγίες» του Παπαληγούρα με αυτά που συζητούμε εδώ; Αν δεν υπήρχαν οι «οδηγίες» δεν θα υπήρχαν και επίορκοι δικαστικοί; Αν έχεις να προσθέσεις κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση, ευχαρίστως να το φιλοξενήσω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *