Απαντήσεις από τον Βασίλη Σωτηρόπουλο

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος της κ. Σοφίας Ιορδανίδου η υπόθεση της οποίας οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας του Greek University Reform, απάντησε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το ζήτημα.

Ερώτηση: Είναι σχεδόν βέβαιο πως η υπόθεση αφορά την κ. Σοφία Ιορδανίδου. Το καθήκον εχεμύθιας είναι σεβαστό. Απορώ όμως γιατί προσπάθησες να αποπροσανατολίσεις με προηγούμενα σχόλια τη συζήτηση που οδηγεί [σ]το συμπέρασμα αυτό;

Απάντηση: Επειδή υπάρχουν εντολές από ξένα κέντρα, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ που έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να κλείσει η ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Ερώτηση: Αποδίδεις πρόθεση χιούμορ στην έκφραση «να τι παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα». Χάθηκε ένα smiley που θα επιβεβαίωνε το χιούμορ και δεν θα δημιουργούσε τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησε;

Απάντηση: Μου έχει απαγορευθει το smiley… Read More επειδή εμείς οι πράκτορες πρέπει να πείθουμε ότι δεν τα σηκώνουμε κάτι τέτοια. Άλλωστε δεν ήταν στην πραγματικότητα χιούμορ: το εννοούσα και τώρα τρέχω να τα μπαλώσω γιατι θέλω να κατέβω υποψήφιος στις εκλογές κι έχω πολιτικό κόστος.

Ερώτηση: Το επίμαχο δημοσίευμα στο GUR πώς ακριβώς παραβίαζει τη διάταξη του δικαστηρίου;

Απάντηση: Το επίμαχο δημοσίευμα με έδειχνε με μαγιο πριν την αποτρίχωση κι έπρεπε να γίνει λίγο ρετούς, αλλά επειδή κόλλησε το photoshop της WordPress έκαναν suspend το blog για να μη με δείτε με την τρούχα έξω.

Share

17 thoughts on “Απαντήσεις από τον Βασίλη Σωτηρόπουλο

 1. Eίναι οι απαντήσεις που έδωσε. Δεν έχει απολύτως καμιά υποχρέωση να δώσει σοβαρότερες απαντήσεις. Το χιούμορ του όμως θα ήταν απολαυστικό αν στο μεταξύ δεν παρέμενε κλειστό το GUR.

 2. Eίναι οι απαντήσεις που έδωσε. Δεν έχει απολύτως καμιά υποχρέωση να δώσει σοβαρότερες απαντήσεις. Το χιούμορ του όμως θα ήταν απολαυστικό αν στο μεταξύ δεν παρέμενε κλειστό το GUR.

 3. Ξέρει ότι ήδη τον φτύνουν οι bloggers και το ρίχνει στο τσάμικο!

 4. Ξέρει ότι ήδη τον φτύνουν οι bloggers και το ρίχνει στο τσάμικο!

 5. Αν σκεφθει κανείς το τι σαβούρα κυκλοφορεί στο δίκτυο στην σκέψη οτι λογοκρίνεται το Gurf πραγματικά τρελαίνεται. Και τρελαίνεται ακόμη περισσότερο με τις απαντήσεις του κυρίου Περιστερόπουλου – Σωτηρόπουλου όπως και αν λεγεται. Εχει ιδέα κανείς αν αυτή η διακοπή είναι μόνιμη ή προσωρινή; Δυστυχώς οι ενδείξεις οτι η επιτυχία του αυτή εκανε τον ίδιο να χαρεί, δίνουν καθε δικαίωμα σε καθε blogger να του επιτεθεί βάναυσα. Τουλάχιστον ας εφευγε το επιμαχο κόμματι, αν υφίσταται η οποιαδήποτε έννοια παραβίασης όρων λειτουργίας βεβαίως. Ο Θέμης τι έχει να δηλώσει για όλα αυτα;

 6. Αν σκεφθει κανείς το τι σαβούρα κυκλοφορεί στο δίκτυο στην σκέψη οτι λογοκρίνεται το Gurf πραγματικά τρελαίνεται. Και τρελαίνεται ακόμη περισσότερο με τις απαντήσεις του κυρίου Περιστερόπουλου – Σωτηρόπουλου όπως και αν λεγεται. Εχει ιδέα κανείς αν αυτή η διακοπή είναι μόνιμη ή προσωρινή; Δυστυχώς οι ενδείξεις οτι η επιτυχία του αυτή εκανε τον ίδιο να χαρεί, δίνουν καθε δικαίωμα σε καθε blogger να του επιτεθεί βάναυσα. Τουλάχιστον ας εφευγε το επιμαχο κόμματι, αν υφίσταται η οποιαδήποτε έννοια παραβίασης όρων λειτουργίας βεβαίως. Ο Θέμης τι έχει να δηλώσει για όλα αυτα;

 7. @Αρχικελευστής “Τουλάχιστον ας εφευγε το επιμαχο κόμματι”:
  Όπως φαίνεται ο Σωτηρόπουλος ζήτησε από τον Λαζαρίδη ακριβώς αυτό, και ο Λαζαρίδης αρνήθηκε. Κάπου εκεί ίσως πρέπει να ψάξουμε και το τι ακριβώς σημαίνει ότι “του έβγαλε την γλώσσα”.

 8. @Αρχικελευστής “Τουλάχιστον ας εφευγε το επιμαχο κόμματι”:
  Όπως φαίνεται ο Σωτηρόπουλος ζήτησε από τον Λαζαρίδη ακριβώς αυτό, και ο Λαζαρίδης αρνήθηκε. Κάπου εκεί ίσως πρέπει να ψάξουμε και το τι ακριβώς σημαίνει ότι “του έβγαλε την γλώσσα”.

 9. Το “χιούμορ” του Σωτηρόπουλου συνάδει απόλυτα με την εικόνα που θα περίμενε κανείς από αυτόν. Το θέμα είναι να υπάρξει μαζική αντίδραση από τους σκεπτόμενους πολίτες.

  Όσο για τον ίδιο τον Σωτηρόπουλο, στα πλαίσια της αυτολογοκρισίας που ευαγγελίζεται θα έπρεπε ανήκουν και περιπτώσεις όπως πχ αυτή του φιλιού μεταξύ ανδρών στη Λυρική, αλλά εκεί δε του αρέσει η εφαρμογή των ιδεών του.

 10. Τι περιμένατε να πει δηλαδή ο κ. Σωτηρόπουλος; Την ατάκα που πιστεύω ότι τον αντιπροσωπεύει σε όλη αυτή την ιστορία πρόλαβε να την ξεστομίσει ο κ. Βουλγαράκης: Το νόμιμο είναι ηθικό!

 11. Τι περιμένατε να πει δηλαδή ο κ. Σωτηρόπουλος; Την ατάκα που πιστεύω ότι τον αντιπροσωπεύει σε όλη αυτή την ιστορία πρόλαβε να την ξεστομίσει ο κ. Βουλγαράκης: Το νόμιμο είναι ηθικό!

 12. Pingback: oraelladas

 13. Το “χιούμορ” του Σωτηρόπουλου συνάδει απόλυτα με την εικόνα που θα περίμενε κανείς από αυτόν. Το θέμα είναι να υπάρξει μαζική αντίδραση από τους σκεπτόμενους πολίτες.

  Όσο για τον ίδιο τον Σωτηρόπουλο, στα πλαίσια της αυτολογοκρισίας που ευαγγελίζεται θα έπρεπε ανήκουν και περιπτώσεις όπως πχ αυτή του φιλιού μεταξύ ανδρών στη Λυρική, αλλά εκεί δε του αρέσει η εφαρμογή των ιδεών του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *