4 thoughts on “Google Earth στο iPhone

  1. Λεωνίδα, η συσκευή πωλείται ελεύθερα μόνη της ή ακόμη με κάποιο πακέτο σύνδεσης, όπως γίνεται στην Ελλάδα μέσω vodafone; με το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη από τους πελάτες της (αν το έκανε βέβαια ήταν σαν να ομολογεί την ενοχή της). Έβγαλε τότε πληρωμένες καταχωρήσεις στον τύπο για να μας πείσει πόσο έντιμα λειτουργεί. Ο μόνος τρόπος για να γίνω πελάτης της vodafone είναι να δίνει κάτι εντελώς δωρεάν. Για την ώρα επομένως, iPhone γιοκ.

  2. Λεωνίδα, η συσκευή πωλείται ελεύθερα μόνη της ή ακόμη με κάποιο πακέτο σύνδεσης, όπως γίνεται στην Ελλάδα μέσω vodafone; με το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη από τους πελάτες της (αν το έκανε βέβαια ήταν σαν να ομολογεί την ενοχή της). Έβγαλε τότε πληρωμένες καταχωρήσεις στον τύπο για να μας πείσει πόσο έντιμα λειτουργεί. Ο μόνος τρόπος για να γίνω πελάτης της vodafone είναι να δίνει κάτι εντελώς δωρεάν. Για την ώρα επομένως, iPhone γιοκ.

  3. Το iPhone 3G μπορείς να το βρείς μόνο του, σε διπλάσια συνήθως τιμή από αυτή που κοστίζει με 2ετές συμβόλαιο. Δεν υπάρχει ακόμη όμως λογισμικό ξεκλείδωμα για τη SIM.

  4. Το iPhone 3G μπορείς να το βρείς μόνο του, σε διπλάσια συνήθως τιμή από αυτή που κοστίζει με 2ετές συμβόλαιο. Δεν υπάρχει ακόμη όμως λογισμικό ξεκλείδωμα για τη SIM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *