7 thoughts on “Μια πολύ καλή ιδέα: Your Country Your Call

  1. μα και αυτοί οι ιρλανδοί δεν το έκαναν καλύτερα: “η χώρα σου, η μάσα σου” να δεις τι επιτυχία θα είχε και στην Ελλάδα.

    Ι

  2. Καλός ο ρομαντισμός στο βιντεάκι αλλά η Ιρλανδία είναι μια χώρα με σκοτεινό παρελθόν και εξίσου σκοτεινό παρόν. Όποιος διάβασε το πρόσφατο report για την κακοποίηση των παιδιών από την Καθολική Εκκλησία με την ευλογία του Ιρλανδικού κράτους θα καταλάβαινε. Οι θύτες παραμένουν ασύλλυπτοι και τα θύματα ουδέποτε αποζημιώθηκαν, οι δε αρχές της χώρας σφυρίζουν αδιάφορα έχοντας να ασχοληθεί με άλλα κατ' αυτούς σοβαρότερα θέματα.

  3. Σερβιτόρε τι σχέση έχει το σχόλιό σου με το αντικείμενο του post; Ρωτώ επειδή πολιτική του ιστολόγιου αυτού είναι να μην φιλοξενεί άσχετα σχόλια.

  4. Δείχνει τις προτεραιότητες ενός κράτους. Η Ιρλανδία έχει χρεωκοπήσει ηθικά εδώ και καιρό αλλά προτιμά να ασχοληθεί με μια πιθανή οικονομική χρεωκοπία. Τουλάχιστον δεν ανησυχούν για το κόστος των αποζημιώσεων των θυμάτων της Καθολικής Εκκλησίας, τόσο η Ιρλανδική όσο και η Αμερικάνικη Καθολική Εκκλησία έχουν ξεκινήσει εράνους στις ενορίες για να μαζευτεί τα περίπου 1.3 δις ευρώ που έχουν υπολογισθεί ως αποζημίωση για τα θύματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *