Business class για το άγιο φως;

Το ετήσιο καραγκιοζιλίκι συνεχίζεται και φέτος.  Ειδικές πτήσεις, συνοδείες, τιμές αρχηγού κράτους.  Το μόνο που δεν μας λεν είναι αν το φως θα ταξιδέψει business ή coach.  Βεβαίως όταν η Εθνική Τύφλα (βλ. hellenic quest, πρβλ. Four Seasons Guest) ταξιδεύει πρώτη θέση, γιατι να μην ταξιδέψει και το Άγιο Φως business.  Μπίζνες είναι έτσι κι αλλιώς όλη η κατάσταση.  Διότι αν το φως ήταν άγιο, θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα μια χαρά κι από μόνο του.  Καθότι η αγιοσύνη του που εκπορεύεται από τον Πανάγαθο, σίγουρα θα ελάμβανε υπόψη της πως σε καιρούς οικολογικής και οικονομικής δυσπραγίας δεν είναι ανάγκη ούτε το περιβάλλον να επιβαρύνουμε ούτε και τον κρατικό προϋπολογισμό.

Share

2 thoughts on “Business class για το άγιο φως;

  1. Να σας λείπουν αυτά. Φέτος που ακόμα και οι κουκουλοφόροι χρησιμοποιούν μοντέρνα τεχνολογία, το άγιο φως θα έρθει με τηλεμεταφορά. Ούτε αεροπλάνα , ούτε τραίνα. Θα μεταφερθεί με entanglement φωτονίων.

  2. Να σας λείπουν αυτά. Φέτος που ακόμα και οι κουκουλοφόροι χρησιμοποιούν μοντέρνα τεχνολογία, το άγιο φως θα έρθει με τηλεμεταφορά. Ούτε αεροπλάνα , ούτε τραίνα. Θα μεταφερθεί με entanglement φωτονίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *