Iστολογία Εαρινής Ισημερίας 2009

Η Ιστολογία Εαρινής Ισημερίας είναι μια συλλογική προσπάθεια λίγων ιστολόγων να δημοσιεύσουμε μαζί την λογοτεχνική δουλειά μας.   Ελπίζουμε στο επόμενο κάλεσμα να συγκεντρώσουμε τη συνεργασία περισσότερων συνιστολόγων.

H παρούσα Ιστολογία στοιχειοθετήθηκε με τις γραμματοσειρές Baskerville, Didot, και Olga της Εταιρείας Ελληνικών Τυπογραφικών Στοιχείων.  Η σελιδοποίηση έγινε με την προϋπόθεση πως το τελικό μέσο απεικόνισης της Ιστολογίας θα είναι η οθόνη του υπολογιστή.  Για τον λόγο αυτό απουσιάζει ο παραδοσιακός πίνακας περιεχομένων (η χρησιμότητα του οποίου έχει αντικατασταθεί από την παράθεση bookmarks (σελιδοδεικτών)).

Share

6 thoughts on “Iστολογία Εαρινής Ισημερίας 2009

  1. Pingback: Ιστολογία Εαρινής Ισημερίας « Η καλύβα ψηλά στο βουνό

  2. Pingback: Ιστολογία Εαρινής Ισημερίας « Μέσα στη Νύχτα

  3. Μπράβο Λεωνίδα. Πολύ καλή ιδέα. Πειραματίσου μόνο λίγο με την/τις γραμματοσειρά/ές. Δεν εννοώ το μέγεθος αλλά τη μορφή των fonts. Για παράδειγμα το αριστερό ήμισυ του ποστ δεν είναι ευανάγνωστο.

  4. Μπράβο Λεωνίδα. Πολύ καλή ιδέα. Πειραματίσου μόνο λίγο με την/τις γραμματοσειρά/ές. Δεν εννοώ το μέγεθος αλλά τη μορφή των fonts. Για παράδειγμα το αριστερό ήμισυ του ποστ δεν είναι ευανάγνωστο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *