Καλωσόρισμα

Μπονέρ, Ολλανδικές Αντίλλες, 2008. Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στον σύνδεσμο:

Γεννήθηκα στη Δράμα το 1967.  Από το 1990 βρίσκομαι στις ΗΠΑ. Ακολουθώ ακαδημαϊκή σταδιοδρομία (ερευνητής, καθηγητής, πρόεδρος τμήματος, κοσμήτορας, provost, και ποιός ξέρει τι άλλο θα προκύψει στο μέλλον).  Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την ιστιοπλοΐα, τις καταδύσεις, τον ραδιοερασιτεχνισμό (KC9GLI), τη φωτογραφία, και το διάβασμα καλών βιβλίων. Γράφω. Ταξιδεύω. Μένω στο Σικάγο με τη σύντροφό μου Σάρα και τα τρία δύο μας σκυλιά: τον Μάρτιν και τη Λάρα. Τον Όμπι τον αποχαιρετήσαμε τον Μάιο του 2018, σε ηλικία 17 ετών.

Αυτό το ιστολόγιο αποτελεί εξέλιξη των ιστοσελίδων που άρχισα να δημιουργώ γύρω στο 1991.

Λεωνίδας Ηρακλειώτης
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: lgreco+irakliotis.gr@gmail.com

Σχόλια: οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν τα σχόλιά τους στα κείμενα του ιστολογίου αυτού. Το περιεχόμενο των σχολίων πρέπει να έχει άμεση σχέση με το κείμενο που σχολιάζεται. Ο ρόλος των σχολίων σε ένα ιστολόγιο είναι να προάγει τη συζήτηση και αλληλοκατανόηση. Συνεπώς μακροσκελή σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν άμεση σχέση με το κείμενο, θα διαγράφονται. Ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου είναι και ο τελικός κριτής του τι συνιστά μακροσκελές σχόλιο ή άμεση σχέση. Σχόλια που προβάλλουν/διαφημίζουν εμπορικούς σκοπούς δεν γίνονται δεκτά. Υβριστικά σχόλια και ad hominem επιθέσεις, θα διαγράφονται.

το φωτογραφικό υλικό στο ιστολόγιο αυτό καλύπτεται από την εξής αδειοδότηση:

Creative Commons License
λ:ηρ by Λεωνίδας Ηρακλειώτης is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 United States License.
Based on a work at irakliotis.gr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://irakliotis.gr.

Το υπόλοιπο υλικό στο ιστολόγιο αυτό καλύπτεται από την εξής αδειοδότηση:

Creative Commons License
λ:ηρ by λ:ηρ is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 United States License.
Based on a work at irakliotis.gr.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://irakliotis.gr.

Share