ή-γκόβερνμεντ, ή-βόδια

Διαβάζω στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των ΜΜΕ πως ανακοινώθηκε ανασχηματισμός της Ελληνικής κυβέρνησης.

Πάω λοιπόν στο http://kyvernisi.gr να μάθω λεπτομέρειες για τα βιογραφικά των νέων υπουργών.  Τζίφος.  Το kyvernisi.gr προωθεί στο http://primeminister.gr όπου βασικά μαθαίνουμε τι είπε και τι έκανε ο πρωθυπουργός τα Θεοφάνεια.  Δεν υπάρχει μια ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό και βεβαίως δεν υπάρχουν σύνδεσμοι προς τα υπουργεία.

Δοκιμάζω το http://parliament.gr.  Εκεί κάτι παίζει διότι υπάρχει ανακοίνωση που πληροφορεί πως «Αναβάλλονται οι συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών επιτροπών της Τετάρτης, 7-1-09, λόγω αλλαγής των Υπουργών Οικονομίας & Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Επίσης, αναβάλλεται η νομοθετική εργασία της Τετάρτης, 7-1-09 και της Πέμπτης, 8-1-09, λόγω αλλαγής του Υπουργού Ανάπτυξης.»  Λεπτομέρειες όμως δεν υπάρχουν.

Με άλλα λόγια: ο θεσμικός ιστοτόπος για την πληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών σχετικά με την κυβέρνησή τους δεν υπάρχει.  Παραπέμπει στον (εξίσου) θεσμικό ιστοτόπο του πρωθυπουργού.  Στον οποίο όμως δεν παρέχεται καμιά πληροφόρηση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Τελικά έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται πως τον ανασχηματισμό τον κάναν τα ΜΜΕ;

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *