Ήθελα ν' αγιάσω αλλά ο αγάς δεν μ' έσφαξε

Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος.» Σύνταγμα (άρθρο 64).

Σοβαρολογεί ο κ. Γ. Παπανδρέου όταν δηλώνει πως θα παραιτηθεί της ασυλίας του; Σκοπεύει να παραιτηθεί από βουλευτής; Ή υπολογίζει στο ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει: ζήτησα από τη Βουλή να άρει την ασυλία μου αλλά η Βουλή δεν συμφώνησε.

Ήθελα ν’ αγιάσω αλλά δεν μ’ έσφαξε ο αγάς κι ας του το ζήτησα.

Κουραδομαγκιά εκ του ασφαλούς;

Share

4 thoughts on “Ήθελα ν' αγιάσω αλλά ο αγάς δεν μ' έσφαξε

  1. Καλά τους κάνει ο Βγενόπουλος. Η κάστα των πολιτικών ψήφισε αυτό το νομικό έκτρωμα για να εκβιάζει τον Τύπο. Γίναμε ρόμπες στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο εξαιτίας αυτού του κουρελονόμου με την υπόθεση Λιοναράκη – Βασιλάκη. Τώρα το βρίσκουν μπροστά τους, και κάνουν όλοι σαν θιγμένες γεροντοκόρες “απαπα, δεν είναι τρόπος αυτός”. Δηλαδή ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Μόνο τα τανκς λείπουν…

  2. Βεβαίως και καλά κάνει ο κ. Βγενόπουλος να ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά του. Αν ο κ. Παπανδρέου είχε παρουσιάσει από το Βήμα της Βουλής κάποια στοιχεία που να τεκμηριώνουν τις δηλώσεις του για τον κ. Βγενόπουλο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά έπρεπε να γίνει η μήνυση για να αναγκαστεί ο κ. Παπανδρέου να παρουσιάσει — μέσω τρίτων — τα στοιχεία που διαθέτει.

  3. Βεβαίως και καλά κάνει ο κ. Βγενόπουλος να ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά του. Αν ο κ. Παπανδρέου είχε παρουσιάσει από το Βήμα της Βουλής κάποια στοιχεία που να τεκμηριώνουν τις δηλώσεις του για τον κ. Βγενόπουλο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά έπρεπε να γίνει η μήνυση για να αναγκαστεί ο κ. Παπανδρέου να παρουσιάσει — μέσω τρίτων — τα στοιχεία που διαθέτει.

  4. Καλά τους κάνει ο Βγενόπουλος. Η κάστα των πολιτικών ψήφισε αυτό το νομικό έκτρωμα για να εκβιάζει τον Τύπο. Γίναμε ρόμπες στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο εξαιτίας αυτού του κουρελονόμου με την υπόθεση Λιοναράκη – Βασιλάκη. Τώρα το βρίσκουν μπροστά τους, και κάνουν όλοι σαν θιγμένες γεροντοκόρες “απαπα, δεν είναι τρόπος αυτός”. Δηλαδή ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Μόνο τα τανκς λείπουν…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *