Ζήλεια μου, ζήλεια μου

Επίκαιρα θέματα αιχμής εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής, αλλά και κριτική σε πλευρές της κυβέρνησης Καραμανλή παρελαύνουν από την προσωπική ιστοσελίδα της υπουργού Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη, η οποία προτιμά «να χαράσσει πολιτική» μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας της παρά να ακολουθεί την επίσημη και θεσμική οδό της δημοσιοποίησης των θέσεων και απόψεών της για την εξωτερική πολιτική, με συνεντεύξεις Τύπου

Αυτά γράφει στην Ελευθεροτυπία 07.05.08 η κυρία Κύρα Αδάμ. Ως ιστολόγος της απαντώ:

Ζήλεια μου, ζήλεια μου
με σένα η καρδιά μου είναι ψηφιακή
μίλα μου, μίλα μου
μα φύγε όταν έρθει η Ντόρα να με βρει

Share

4 thoughts on “Ζήλεια μου, ζήλεια μου

  1. ελα ντε το διαβαζα και δεν καταλαβαινα αν σοβαρολογουν. Δηλαδη πρεπει οι εφημεριδες ρε παιδι μου να εχουν το μονοπωλειο της ενημερωσης, δεν γινεται η υπουργος να ενημερωνει απο αλλο μεσο! τι θα απογινουμε και μεις στις φυλλαδες? θα πρεπει να εφευρισκουμε ολο και περισσοτερες παπαρολογιες (οπως η ατακα στην Ελευθεροτυπια σημερα οτι η Οξφορδη ειναι ιδιωτικο πανεπιστημιο…)

  2. ελα ντε το διαβαζα και δεν καταλαβαινα αν σοβαρολογουν. Δηλαδη πρεπει οι εφημεριδες ρε παιδι μου να εχουν το μονοπωλειο της ενημερωσης, δεν γινεται η υπουργος να ενημερωνει απο αλλο μεσο! τι θα απογινουμε και μεις στις φυλλαδες? θα πρεπει να εφευρισκουμε ολο και περισσοτερες παπαρολογιες (οπως η ατακα στην Ελευθεροτυπια σημερα οτι η Οξφορδη ειναι ιδιωτικο πανεπιστημιο…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *