Μετανάστευση στις ΗΠΑ – Μέρος 1ο: Γενικά

Ενημέρωση 26.07.2019: τα σχόλια στο άρθρο αυτό έχουν απενεργοποιηθεί επειδή η συζήτηση έχει κλείσει τον κύκλο της και έχουν καλυφθεί οι περισσότερες ερωτήσεις.

Καθώς πυκνώνουν τα κακά μαντάτα για την Ελληνική οικονομία και ολοένα περισσότεροι Έλληνες αναζητούν επαγγελματικές ευκαιρίες στο εξωτερικό, σκέφτηκα να γράψω λίγα πράγματα για την μεταναστευτική εμπειρία στις ΗΠΑ. Μέσα από το κείμενο αυτό θα προσπαθήσω να δώσω μια ιδέα των διαδικασιών, του κόστους, και του χρόνου που απαιτείται για να μεταναστεύσει κάποιος στις ΗΠΑ.

Ξεκινώντας με τη δική μου εμπειρία, θα σημειώσω πως οι ΗΠΑ (μαζί με τον Καναδά και την Αυστραλία) είναι χώρες στις οποίες οι μετανάστες έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν πλήρως και να μην θεωρηθούν πολίτες 2ης κατηγορίας — κάτι που έχω τη συναίσθηση πως συμβαίνει σε αρκετές βορειοευρωπαϊκές χώρες.

Για τους Έλληνες υπάρχουν τέσσερεις βασικές επιλογές για μετανάστευση στις ΗΠΑ: σπουδές, συγγενείς α’ βαθμού, εργοδοσία, και κλήρωση.

Με κλήρωση

Κάθε χρόνο η Αμερικανική κυβέρνηση κληρώνει έναν μικρό αριθμό αδειών μόνιμης παραμονής («πράσινες κάρτες») μέσω του προγράμματος Diversity Immigrant Visa. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί δικηγόρο ή άλλη επαγγελματική διαμεσολάβηση. Το 2011 κληρώθηκαν πράσινες κάρτες σε 62 Έλληνες — άγνωστο παραμένει πόσοι έκαναν αίτηση. Γενικως οι πιθανότητες είναι μικρές. Ο χρόνος που απαιτείται από την στιγμή της αίτησης ως την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι περίπου 12 μήνες. Με πράσινη κάρτα μπορεί κανείς να κατοικήσει μόνιμα στις ΗΠΑ και να αναζητήσει εργασία.

Με συγγενείς α’ βαθμού.

Αν έχετε συγγενείς α’ βαθμού που είναι πολίτες των ΗΠΑ μπορούν να σας μετακαλέσουν και να ζητήσουν την χορήγηση πράσινης κάρτας. Η διαδικασία παίρνει 12-18 μήνες αλλά μέσα στους πρώτους ~6 μήνες εξασφαλίζετε προσωρινή άδεια εισόδου και εργασίας στις ΗΠΑ. Το κόστος είναι γύρω στα $1500-$5000 αν δεν χρειαστείτε δικηγόρο. Η διαδικασία αίτησης είναι σχετικά απλή αλλά αν αναθέσετε την υπόθεση σε δικηγόρο, να υπολογίστε επιπλέον $1500-$2000.

[Διευκρίνηση: η διαδικασία διαρκεί 12-18 μήνες (ίσως και λιγότερο) από τη στιγμή που θα έρθει η σειρά εξέτασης της αίτησης. Στην περίπτωση της Ελλαδας (και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών) η σειρά της αίτησης έρχεται μετά από 9+ έτη)]

Με εργοδοτική προσφορά

Αν έχετε εξασφαλίσει προσφορά εργασίας από εργοδότη στις ΗΠΑ που είναι πρόθυμος να μεριμνήσει για τα μεταναστευτικά σας, θα πάρει 6-9 μήνες να σας χορηγηθεί μια ειδική άδεια εισόδου, η H1B. Πρόκειται για θεώρηση εισόδου (βίζα) που σας επιτρέπει να εργαστείτε μόνο για τον συγκεκριμένο εργοδότη. Η έκδοσή της θεώρησης αυτής είναι προβληματική για δυο κυρίως λόγους. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαθέτει γύρω στις 65.000 τέτοιες θεωρήσεις ετησίως. Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που οι αιτήσεις ξεπερνούν τον αριθμό αυτό από την πρώτη μέρα που διατίθενται οι βίζες αυτές. Ο δεύτερος λόγος, είναι το κόστος για τον εργοδότη: μια H1B βίζα κοστίζει γύρω στις $6.000 και στο διάστημα που η αίτηση εκκρεμεί ο εργοδότης μένει με μια θέση εργασίας κενή. Αν χορηγηθεί η βίζα ο εργαζόμενος μπορεί να αλλάξει εργοδότη σχετικά απλά — επειδή η έκδοση νέας H1B για τον επόμενο εργοδότη δεν υπόκειται σε αριθμητικούς περιορισμούς.

Από τη στιγμή πάντως που θα αποκτήσετε την H1B μπορείτε να κάνετε αίτηση για πράσινη κάρτα. Η βίζα H1B έχει διάρκεια 3 ετών και μπορεί να ανανεωθεί για άλλα τρία. Στο διάστημα των 6 αυτών ετών θα πρέπει να αποκτήσετε πράσινη κάρτα. Αλλιώς, στο τέλος της 6ετίας θα πρέπει να επιστρέψετε στην Ελλάδα.

Η χορήγηση πράσινης κάρτας απαιτεί 1-2 χρόνια και κοστίζει $5000-$10000 — ίσως και περισσότερο. Η ανάθεση της υπόθεσης σε έμπειρο δικηγόρο είναι αναπόφευκτη.

Πέντε χρόνια μετά την χορήγηση της πράσινης κάρτας έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την Αμερικανική υπηκοότητα. Η διαδικασία πολιτογράφησης κοστίζει περίπου $700, δεν απαιτεί δικηγόρο, και παίρνει γύρω στους 9 μήνες. Η πολιτογράφηση δεν προϋποθέτει την απεμπόληση της Ελληνικής υπηκοότητας. Η διπλή υπηκοότητα δεν είναι πρόβλημα εκτός κι αν έχετε πρόθεση να εργαστείτε σε ευαίσθητους τομείς (πχ Άμυνα) για τους οποίους απαιτείται ειδική διαβάθμιση (security clearance).

Με σπουδές

Τελειώνοντας ένα πρόγραμμα σπουδών (προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό) έχετε το δικαίωμα προσωρινής άδειας εργασίας (Optional Practical Training). Η άδεια αυτή διαρκεί 12 μήνες. Αν οι σπουδές σας είναι σε συγκεκριμένο θετικό/τεχνολογικό κλάδο η άδεια αυτή διαρκεί 29 μήνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τμηματικά, πχ, 12 μήνες μετά το πρώτο πτυχίο και 17 μήνες μετά το Masters. Κατά τη διάρκεια της OPT και εφόσον επιδείξετε αξιόλογο προσόντα είναι πιθανόν ο εργοδότης σας να μεριμνήσει για την χορήγηση H1B.

Το πρόβλημα με την μετανάστευση μέσω σπουδών είναι το κόστος σε χρόνο και έξοδα. Σημειώνω επίσης πως οι σπουδές πρέπει να γίνουν σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο (regionally accredited university). Τα δίδακτρα για ένα μονοετές πρόγραμμα masters ξεκινούν από $10.000. Υπολογίστε άλλα $15.000 για έξοδα διαμονής και διατροφής. Στο τέλος θα αποκτήσετε ένα πτυχίο, ίσως μια προσωρινή εργασία, και την πιθανότητα να εξασφαλίσετε την H1B.

Ολοένα και συχνότερα σήμερα οι εργοδότες αρνούνται να προσλάβουν άτομα με μεταναστευτικές εκκρεμότητες κυρίως λόγω του προβληματικου συστήματος γύρω από την βίζα H1B. Μεγάλοι εργοδότες όπως η Microsoft, Google κ.ά. θα αναλάβουν να τακτοποιήσουν τις μεταναστευτικές εκκρεμότητες, αλλά μικρότεροι εργοδότες μάλλον θα κοιτάξουν για άλλους υποψήφιους.

Στο 2ο μέρος της σειράς αυτής: ειδικά θέματα μετανάστευσης στις ΗΠΑ σχετικά με εργοδοσία και άδειες εργασίας.

Share
 • George

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για όλες αυτές τις πληροφορίες που μοιράζε σε.Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την καλλιτεχνική βίζα,μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες σε παρακαλώ;Ήθελα να ρωτήσω,είμαι φωτογράφος και έχω διάκριση σε διαγωνισμό απο το εξωτερικό,συμμετείχα σε ομαδικές εκθέσεις σε μεγάλα μουσεία της Ελλάδας κι έχω φωτογραφίσει για εργασία γνωστό μουσείο και έχω εμπειρία 10 ετή στο χώρο και συμμετείχα σε πολλές φωτογραφίσεις σε πολλά περιοδικά και ως βοηθός,έχω κάνει δημοσιεύσεις σε κάποια περιοδικά και έχω φωτογραφίσει επώνυμους .Μπορούν όλα αυτά να με βοηθήσουν στην συνέντευξη για βίζα καλλιτεχνική;Διάβασα στο site της πρεσβείας ότι χρειάζεται “Πρωτότυπη έγκριση πρόσκλησης εργασίας (NOTICE OF ACTION)”και επίσης ότι χρειάζεται η τουριστική βίζα,αυτά της τουριστικής βίζας τα έχω,αλλά δεν έχω κάποιον για εργασία.Εάν ζητήσω στην συνέντευξη βίζα καλλιτεχνική αλλά ενώ δεν έχω πρόσκληση,αλλά θέλω να πάω για να ψάξω δουλειά εκεί,είναι δύσκολο αυτό γνωρίζεις να μου πείς;Και γενικά ότι άλλες πληροφορίες γνωρίζεις γι αυτό το θέμα.Σ΄ευχαριστώ!!

 • ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΤΑΡΙΑ;
  ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ;
  ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΛΗΡΩΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ;

 • Δαναη

  Καλησπερα σας
  Εγω θελω να πω πως εχω τον θειο μου στην Αμερικη και εμαθα οτι μπορει να μου κανει προσκληση. Με την προσκληση αυτη οι πιθανοτητες αυξανονται ή ειναι σιγουρο οτι θα παω;

  Ευχαριστω εκ των προτερων

  • Μόνο συγγενείς πρώτου βαθμού μπορούν να κάνουν πρόσκληση. Οι προσκλήσεις που μπορούν να στείλουν θειοι και θείες είναι για γάμους και βαφτίσια μόνο.

 • Χάρης

  Καλησπέρα Λεωνίδα.
  Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε περίπτωση που λάβω μέρος και κερδίσω στη φετινή λοταρία για την πράσινη κάρτα, πότε θα την πάρω στα χέρια μου και πότε πρέπει να φύγω μόνιμα για τις ΗΠΑ; Έχω το δικαίωμα κάποιου χρονικού διαστήματος αναμονής μέχρι να μετακομίσω μόνιμα στις ΗΠΑ; Επειδή έχω ακόμη 3 έτη σπουδών (τελειώνω το Νοέμβριο του 2019) με προβληματίζει πολύ το γεγονός να κερδίσω (αν κερδίσω) και να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στην ολοκλήρωση των σπουδών μου και τη μετανάστευση. Βάση του βραχυπρόθεσμου πλάνου μου για την ολοκλήρωση των σπουδών μου, πότε θεωρείς καλύτερο να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις για τη λοταρία έτσι ώστε αν κληρωθώ να έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και να φύγω κατευθείαν; Από το 2017 καλύτερα;

  • Αν κερδίσεις, θα πρέπει να έρθεις ΗΠΑ μέσα σε 12-18 μήνες, αναλόγως πότε θα πας στο προξενείο στην Αθήνα για την συνέντευξη. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις αίτηση και τώρα. Αν κερδίσεις, θα βρεις τρόπο να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου στις ΗΠΑ.

  • Maria Dimitriadou

   Γεια σου επιδή βρίσκομαι και γω στην ίδια κατασταση απλα με 2 έτη σπουδών ακόμα, ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις πότε θα γίνει η κλήρωση της φετινής λοταρίας και πού μπορώ να συμπληρώσω αίτηση? Σε ένα σάιτ που μπάινω (που λέει οτι είναι το αυθεντικό) δεν γράγει κάτι για να συμπληρώσεις το 2016..

 • maria

  καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις βιζες. Εχω συγγενει α’ βαθμου στην αμερικη εδω και 10 χρονια με διαβατηριο αμερικανικο και δικια του εταιρεια. Πως γινεται να βγαλει και σε μας βιζα;

  • Ξεκινώντας την αίτηση τύπου I-130. Για την Ελλάδα όμως υπάρχει αναμονή ~10+ ετών μέχρι να εξεταστεί η αίτηση αυτή όταν αφορά αδέλφια. Τι συγγενή α’ βαθμού έχεις στις ΗΠΑ;

   • maria

    εχω τον αδελφο του πατερα μου εκει εδω και 10 χρονια .Εκεινος εχει δικια του εταιρεια και ψαχνει για εργαζομενους μπορει με καποιον τροπο να του βγαλει βιζα εργαζομενου;

    • Ο θείος δεν θεωρείται συγγενής α’ βαθμού στις ΗΠΑ, για μεταναστευτικά θέματα. Δεν μπορεί να σου βγάλει βίζα άμεσου συγγενούς. Εργοδοτική βίζα ίσως μπορεί να σου βγάλει, αν ψάχνει για εργαζομένους με μεταπτυχιακές σπουδές σε τεχνολογικά ή βιοιατρικά αντικείμενα.

 • Γιώργος Καβασακάλης

  θα ήθελα να σας περιγράψω και τη δική μου περίπτωση για να διαπιστώσω αν τα έχω καταλάβει καλά όλα αλλά και να μου πείτε την άποψη σας για κάποια άλλα. Η γυναίκα μου (παντρεμένοι απο 2010) είναι αμερικανίδα υπήκοος (γεννήθηκε εκεί και μετά την ηλικία των 6 ετών μετεγκαταστάθηκε με την οικογένειά της Ελλάδα) και σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία του i-130. Αν υποθέσουμε οτι όλα πάνε καλά (δεν ξέρω αν ειναι θέμα το γεγονός οτι δεν ξαναγύρισε ποτέ πίσω πέρα μόνο απο επισκέψεις σε συγγενείς) και επιπλέον οτι δεν έχει σοβαρούς οικονομικούς πόρους για να δείξει οτι μπορεί να υποστηρίξει τη διαμονή εκεί (αλλά αυτό λύνεται με την προσθήκη στο i-864 άλλων συγγενών εκεί που εγγυώνται για εμάς, σωστά;) ισχύει οτι έχω 4 μήνες προθεσμία για να ταξιδέψω στην αμερική; επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας ως προς τη δέουσα χρονική σειρά των ενεργειών προετοιμασίας:λέω να κάνω ένα ταξίδι διερεύνησης κλίματος (με τουριστική visa) και προσφοράς εργασίας (είμαι μηχανικός με 10ετή εμπειρία) αφότου έχω στείλει κάποια βιογραφικά και ενδεχομένως έχει προκύψει κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό πιστεύετε οτι μπορεί να γίνει και κατευθείαν απο εκεί στη διάρκεια των max 3 μηνών; Και αν κάποιος με δέχεται, αλλά άμεσα, δεν πρέπει να έχω ήδη την πράσινη κάρτα για να μπορώ να προσληφθώ; Επομένως , κατά τη γνώμη σας, πότε προτείνετε να ξεκινήσω τη διαδικασία του i-130 πριν ή μετά το “ταξίδι διερεύνησης”; Ευχαριστώ.

  • Θα πρότεινα να ξεκινήσει το I-130 πρώτα. Αν πας ΗΠΑ με τουριστική βίζα για να ψάξεις για δουλειά, αυτό θα θεωρηθεί πρόθεση μετανάστευσης και αν ανακαλυφθεί θα σου κοστίσει πικρά: ως και 10ετή αποκλεισμό από τις ΗΠΑ.

   Είσαι ένα βήμα από την νόμιμη είσοδο — λόγω υπηκοότητας συζύγου — και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου να κάνεις κάποιο ατόπημα με τουριστική βίζα.

 • Elvisa

  Καλησπερα παιδια….
  Ηθελα να ρωτησω ο παππους μου ηταν αμερικανικος υπηκοος αλλα εχει πεθανει καθως και ο πατερας μου….εγω εχω την δυνατοτητα να διεκδικησω την αμερικανικη υπηκοοτητα μετα απο τοσα χρονια….?
  Εχω ολα τα πιστοποιητικα….θα χρειαστω και δικηγορο?
  Ευχαριστω εκ τον προτερων…..

  • Ο πατέρας σου είχε αμερικανική υπηκοότητα;

   Αν ναι:

   — την είχε όταν γεννήθηκες;
   — πού γεννήθηκες;
   — ποιά ηταν η υπηκοότητα της μητέρας σου όταν γεννήθηκες;
   — πόσο καιρό έζησε ο πατέρας σου στις ΗΠΑ και σε ποιές ηλικίες;
   — πόσο ετών είσαι σήμερα;

   Αν όχι, δεν έχεις απολύτως καμιά δυνατότητα

   • Elvisa

    Κανενας απο τους δυο γονεις μου δεν ειχαν την αμερικανικη υπηκοοτητα και μονο η μητερα μου ζει….
    Δηλαδη εγω δεν εχω την πιθανοτητα να την παρω….?
    Ευχαριστω…

    • Δυστυχώς δεν υπάρχει ευεργέτημα λόγο παππού.

 • miranta

  θα ηθελα να σας ρωτησω εαν παντρευτω τον φιλο μου αμερικανο πολιτη στην αμερικη μπορω να χω αδεια παραμονης στηναμερικη?και αν ο συζυγοσ μου μου μεταβιβασει μια επιχειρηση θα μπορω να δουλεψω νομιμα εκει?εφχαριστω

  • Με γάμο θα αποκτήσεις πράσινη κάρτα. Αρκεί ο σύζυγος να μπορεί να τεκμηριώσει επαρκές εισόδημα για την διαβίωσή σας.

 • τεο

  καλησπερα μπηκα περυσι να κανω αιτηση στη λοταρια αλλα στο τελος ελεγε οτι πρεπει να εχω ασφαλεια τα προηγουμενα 3 χρονια . δηλαδη να εργαζομαι 3 χρονια πριν! ισχυεια αυτο? εγω ειμαι ανεργη και ο αντρας μου περιστασιακα ειχαμε ενσημα αλλα οχι για 3 χρονια συνεχομενα! επισης μηπως ξερετε ποτε ειναι η επομενη λοταρια και σε πιο σαιτ γιατι δεν εχω μπει ενα χρονο τωρα και εχω ξεχασει . ευχαριστω!

  • Η λοταρία έχει δυο μόνο προϋποθέσεις: χώρα καταγωγής και 12ετή εκπαίδευση (ή διετή επαγγελματική εμπειρία σε αντικείμενο που απαιτεί τουλάχιστον διετή κατάρτηση). Προϋπόθεση για ασφάλιση δεν υφίσταται. Κληρώσεις γίνονται κάθε χρόνο μέσω της εξής σελίδας:

   https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/entry.html

 • Florenca

  Γεια σας .Λέγομαι Φλόρα είμαι 40 χρονών έχω δύο παιδιά το ένα είναι 13 και το άλλο 8 άλλα έχω ένα πρόβλημα .Έχω συγγενείς Α’ βαθμού άλλα είμαι Αλβανίδα και δεν έχω Ελληνικό διαβατήριο άλλα είμαι 19 χρόνια στην Ελλάδα ο σύζυγος μου είναι 25 τη μπορώ να κάνω για να πάμε αμερική?????

  • Αν έχεις συγγενή α’ βαθμού και συγκεκριμένα αδελφό/η ή γονείς στις ΗΠΑ, μπορούν να σε καλέσουν ως μετανάστρια, και το Αλβανικό διαβατήριο που έχεις φτάνει.

 • Gwgw

  καλησπερα..εγω και ο 2 χρονια συντροφος μου θελουμε να φυγουμε για μονιμα στις ΗΠΑ οπου εχω εναν συγγενη β’ βαθμου εκει..θα παει σε δικηγορο για να συζητηση το θεμα και να μας κανει προσκληση αφου ειναι εργοδοτης και εχει δικη του επιχειρηση ωστε να εργαστουμε σε αυτην.το ερωτημα μου ειναι ισχυει οτι παιρνει χρονια ολοκληρα η διαδικασια της προσκλησης στο να γινει δεκτη?και αν ναι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει νωριτερα εστω μεσα σε λιγους μηνες ή εστω 1 χρονο?? ://

  • Οι προσκλήσεις που αφορούν συγγενείς (α’ βαθμού όμως) απαιτούν 12-14 χρόνια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στην περίπτωσή σας όμως, με συγγενή β’ βαθμού, ο μόνος τρόπος να σας φέρει ως εργαζόμενους νομίμως στις ΗΠΑ, είναι να σας προσφέρει δουλειά και να σας βγάλει βίζα H1. Τέτοιες βίζες δίνονται σε κατόχους μεταπτυχιακών διπλωμάτων κυρίως, σε τεχνολογικά και επιστημονικά αντικείμενα για εργασία σε σχετικές εταιρείες. Άν ο συγγενής σας δεν έχει τεχνολογική/ιατροβιολογική εταιρεία, κι αν δεν έχετε σπουδές στο αντικείμενο, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα σας κάνει πρόσκληση.

 • David Coop

  ΔΆΝΕΙΑ ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ
  Καλή μέρα σε όλους,

  Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσει τα οικονομικά προβλήματα;
  Θα παρέχει δάνεια που κυμαίνονται από ένα ελάχιστο $3,000.00 για ένα ανώτατο όριο των $10,000,000.00, είμαστε αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική, με 100% Εγγυημένη. Δίνουμε έξω τα δάνεια, επίσης, σε [€] Ευρώ και [£Λίρες με άνετα διάρκεια του δανείου κυμαίνεται από 1-30 χρόνια με ένα πολύ άνετο επιτόκιο 3%, χωρίς καμία εκ των προτέρων πληρωμές.

  αν σας ενδιαφέρει και έχετε ένα έγκυρο δελτίο ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ και μια δουλειά να παρέχουν εισόδημα, στη συνέχεια, να πάρει πίσω σε μας μέσω της εταιρείας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (davecooploans@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν:

  * Αρχική βελτίωση
  * Δάνεια Εφευρέτης
  * Δάνειο Σταθεροποίησης Χρέους
  * Επιχειρηματικά Δάνεια
  *Προσωπικά δάνεια.

  e-mail: davecooploans@gmail.com

 • argi

  Καλησπέρα κι από μένα. Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παρέχετε. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη δικιά μου περίπτωση. Εγώ έχω τελειώσει κτηνιατρική αλλά έχει φαγωθεί ο θείος μου (αμερικανος υπηκοος πλεον, 30 χρονια ειναι κατοικος Φλοριδας) να παω εκει για δουλεια με την κοπελα μου (τελειωνει μια διετη σχολη νοσοκομείου για βοηθος νοσηλευτριας, ειναι δευτεροβαθμιας αυτο). Κατι λιγες πληροφοριες π εχω καταφερει να βρω για μενα ειναι πως χρειαζεται να δωσω καποιες κτηνιατρικες εξετασεις πιστοποιησης. Δεν κατεχω τιτλου μεταπτυχιακου. Αν κερδισει ο ενας τη λοτταρια θα μπορει να τραβηξει τον αλλον αν ειναι παντρεμενοι ή παντρευτουν εκ των υστερων? Τη γνωμη/πληροφοριες εχετε για την κτηνιατρικη και τη νοσηλευτική (βοηθος) στις ΗΠΑ? Η κοπελα μηπως θα πρεπε να περασει με κατατακτηριες στο αντίστοιχο ΤΕΙ ή ΑΕΙ? Πως θα μας συμβουλευατε να κινηθουμε για να το καταφερουμε? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων

  • Όσον αφορά τη λοταρία, θα πρέπει αν είστε παντρεμένοι πριν υποβάλλετε συμμετοχή στην κλήρωση, ώστε να πιάσει και τους δυο το ευεργέτημα αν κερδίσετε.

   Όσον αφορά την κτηνιατρική: στις ΗΠΑ αποτελεί αντικείμενο μεταπτυχιακών σπουδών και απαιτεί άδεια από την πολιτεία όπου θα εργαστείς — κάθε πολιτεία έχει τις δικές της προϋποθέσεις.

   Στη Florida, ο αρμόδιος φορέας για κτηνιατρική πιστοποίηση και αδειοδότηση είναι το Florida Board of Veterinary Medicine. Για τους πτυχιούχους ξένων σχολών, λέει:

   «If you did not graduate from an American Veterinary Medical Association (AVMA) approved veterinary college, you must go through the Education Commission for Foreign Veterinary Graduates (ECFVG) before you can sit for the examination. For information on the ECFVG program, you may contact the AVMA, which sponsors the ECFVG program, at 1.800.248.2862. If you are already enrolled in the program or if you have completed the program, you are eligible to sit for the examination.»

   Παραπέμπει δηλαδή στην Αμερικανική Κτηνιατρική Εταιρεία, η οποία έχει ειδική επιτροπή αξιολόγησης κτηνιάτρων απο άλλες χώρες. Η επιτροπή αυτή προσφέρει ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε αποφοίτους ξένων κτηνιατρικών σχολών να προετοιμαστουν για να δώσουν εξετάσεις αδειδότησης στην πολιτεία που ενδιαφέρονται.

   Για το πρόγραμμα αυτό μπορεις να μάθεις περισσότερα από τον εξής σύνδεσμο. Τα καλά νέα είναι πως το πρόγραμμα αυτό δέχεται αποφοίτους και των δυο κτηνιατρικών σχολών της Ελλάδας!

   https://www.avma.org/ProfessionalDevelopment/Education/Foreign/Pages/default.aspx

   Για τη νοσηλευτική, οι προοπτικές εργασίας για πτυχιούχους 4ετους (πανεπιστημιακής) εκπαίδευσης ειναι πολύ καλές. Ολοένα και λιγότερα νοσοκομεία όμως προσλαμβάνουν νοσηλευτές 2ετους φοιτήσεως (κι αυτούς, τριτοβάθμιας μόνο).

   • argi

    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Οπότε η κοπέλα καλό θα ταν να τελειώσει το ΑΕΙ πρώτα γιατί φαντάζομαι θα χει και διαφορά στο εισόδημα. Όσο αφορά τη ζήτηση κτηνιάτρων και γενικά την αποκατάσταση ξένων κτηνιάτρων έχετε κάποια γνώμη? Οι εργοδότες μετά ουσιαστικά ελέγχουν μόνο την αξιολόγησή σ αυτές τις εξετάσεις για την πρόσληψη? Έχουν μεγάλες απαιτήσεις με μεταπτυχιακά, πολυετή εμπειρία κλπ? Ελπίζω να μη γίνομαι κουραστικός.

    • Οι κτηνίατροι εδώ, όπως και στην Ελλάδα, χωρίζονται σε δυο γενικές ειδικότητες: μικρα και μεγάλα ζώα. Για τα μικρά (και οικόσιτα), καποιοι γιατροί έχουν τις δικές τους κλινικές, αλλά οι περισσότεροι εργάζονται ως ιδιωτικοι υπάλληλοι στις κλινικές αυτές με μισθούς που ξεκινούν από τα $75.000/έτος. Ένας μεγάλος εργοδότης είναι η Veterinary Centers of America.

     Για μεγάλα ζώα, κάποιοι γιατροί εργάζονται ως ιδιώτες σε περιοχές με μεγάλες φάρμες αιγοπροβάτων και βοοειδή, ενώ άλλοι ως ιδιωτικοί υπάλληλοι στις εταιρείες που διαχειρίζονται αυτές τις φάρμες. Οι αρχικοί μισθοί κυμαίνονται από $65.000-$95.000/έτος.

     Απόφοιτοι ξένων σχολών που κατέχουν καλά τη γλώσσα και την ορολογία βρίσκουν εύκολα δουλειά.

     • argi

      Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις απαντήσεις. Ελπίζω να βοηθήσουν κι άλλους εκτός από μένα. Να σαι καλά!

     • Natalia Makridou

      Δεν χρειάζεται να είστε παντρεμένοι πριν κερδίσετε. Πρέπει να είστε όταν θα υποβάλλετε την αίτηση DS-260 (αίτηση που υποβάλλεις ηλεκτρονικά αν κερδίσεις).

      “If your family circumstances have changed after you entered the lottery, for example, if you have gotten married or had a child, you will need to add your new family members to your case. (“Family member” refers to a spouse and/or unmarried children who had not reached age 21 before you entered the lottery.)”

      https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/if-you-are-selected/submit-your-ds-260-online-application.html

 • Kate093

  Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω και εγω καποια πραγματα.Θελω και εγω οπωσδηποτε να φυγω για Αμερικη,να μεινω μονιμα δηλαδη.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καποιον συγγενη εκει περα και αρα δεν μπορω να παω.Θα ηθελα να σε ρωτησω πως γινεται να βγαλω πρασινη καρτα,που πρεπει να απευθυνθω και ποσο περιπου κοστιζει η ολη διαδικασια.Επιπλεον ξερεις μηπως που μπορω να κανω αιτηση για το διαγωνισμο της δωρεαν πρασινης καρτας?γιατι μονο με αυτους τους 2 τροπους μπορω να παω Αμερικη.Αγγελιες για εργασιες δεν βλεπω πουθενα για να καω αιτητη οποτε…

 • JEK

  Καλησπέρα, αν επιλέγείς απο την λοτταρία, είναι υποχρεωτικό να εγκαταλείψεις την χώρα σου και να πας στις ΗΠΑ, μέσα σε ενα χρονικό διάστημα?

 • vasilis

  καλησπερα σας.
  πως κ που μπορει ο αμερικανος πολιτης συγγενης α βαθμου να υποβαλει προσκληση για μεταναστη κ τι θα πρεπει να ακολουθησω εγω ως διαδικασια για την αποδοχη?τη προσκληση επιθυμει να τη κανει λογω ιατρικων προβληματων (μεγαλη ηλικια κ χρειαζετε καποιον για βοηθεια 24/7) .
  κατι τετοιο ποσο χρονο λαμβανει ως την ολοκληρωση?

  • Ο συγγενης α’ βαθμού (δηλαδή γονιός, αδερφός, ή τέκνο μόνο) μπορεί να συμπληρώσει μόνος του την αίτηση τύπου I-130 και να την υποβάλλει ακολουθώντας της οδηγίες της. Για αιτήσεις υπέρ Ελλήνων, υπάρχει αναμονή 10-12 ετών μέχρι να εξεταστούν. Η εξέταση ολοκληρώνεται σε 1-2 χρόνια. Συνολικά λοιπόν θα περιμένει κανείς 11-14 χρόνια για να πάρει την πράσινη κάρτα.

   • vasilis

    Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!
    Δυστυχως τα διαστηματα που αναφερετε ειναι τεραστια τοσο για τις ηλικιες κ των 2 ενδιαφερομενων αδελφων (του Αμερικανου κ του Ελληνα ) οσο κ για την κατασταση υγειας του Αμερικανου πολιτη!
    Συνεπως μαλλον θα πρεπει να πηγαινοερχετε κανεις στα διαστηματα που του επιτρεπει η βιζα.

 • #despina Ld

  Γεια σας. Προσπαθησα να κανω αιτηση για τη λοταρια για την πρασινη καρτα στην ιστοσελιδα greencardservice.org. Αναφερει οτι ειναι δωρεαν αλλα ζηταει χρηματα για “processing fee”. Τι ειδους φορος ειναι αυτος; Τι πρεπει να κανω;

  • Διάφοροι επιτηδειοι στήνουν επισημοφανείς σελίδες και η greencardservice είναι μια απο αυτές. Η αίτηση γίνεται απολύτως δωρεάν στην μόνη επίσημη σελίδα που είναι η εξής:

   https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html

   Η περίοδος αιτήσεων όμως έληξε στις 7 Νοεμβρίου και θα ξανανοίξει του χρόνου τον Οκτώβριο.

   • #despina Ld

    Καλα που δεν το προχωρησα δηλαδη…χιλια ευχαριστω!
    Για τοσο λιγο το εχασα😕😕

 • m v

  Γεια σας,

  Είμαι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. και θα ήθελα να γνωρίζω, εάν αναγνωρίζονται τα πτυχία των Τ.Ε.Ι. στις ΗΠΑ. Επιπλέον θα μπορούσατε να με ενημερώσετε, εάν υφίσταται η δυνατότητα χορήγησης υποτροφίας για μεταπτυχιακό.

  Σας ευχαριστώ.

 • anna

  Καλησπερα κυριε Λεωνιδα θα ειμαι συντομη. Σκεφτομαι σοβαρα να αδησω τα πατριαεδαφη και να μεταναστευσω στην Αμερικη δεδομενου του οτι ζει ο πατερας
  Μου εκει εδω και τεσσερα χρονια και ειναι παντρεμενος εδω και ενα χρονο. Εγω ειμαι 22 ετων. Η προσκληση γινεται και απο τον πατερα και απο την μητερα; Και επισης ποσο καιρο θα κανει να βγει η πρασινη καρτα περιπου. Ευχαριστω πολυ καλα Χριστουγεννα

  • Αν ο πατέρας σου είναι αμερικανός πολίτης, μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία να σου χορηγηθεί πράσινη κάρτα. Λογικά θα πέσεις στην κατηγορία F1 για οικογενειακές βίζες (Unmarried Sons and Daughters of U.S. Citizens). Για την κατηγορία αυτή υπάρχει αναμονή περίπου 8 ετών για την διεκπεραίωση της αίτησης για πράσινη κάρτα, με βάση το Visa Bulletin αυτού του μήνα.

 • Mario Finance

  ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ δάνειο χωρίς εκ των προτέρων ΤΕΛΗ

  Χαίρετε,

  Ποιες είναι οι οικονομικές ανάγκες σας;
  Δίνουμε έξω τα δάνεια από ένα ελάχιστο $ 2,000.00 με ανώτατο όριο τα $ 100.000.000,00 με άνετα διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 έτη σε μια πολύ μειωμένο επιτόκιο 3%.

  Μήπως χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο;
  Μήπως χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
  Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
  Θέλετε να αναχρηματοδοτήσει;
  Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο υποθήκη;

  Μήπως χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσει επιχειρηματική πρόταση ή την επέκταση σας; Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος, και οικονομικά βάρη σας εξακολουθεί να υφίσταται;
  Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία

  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: constantloanfirm@gmail.com https://uploads.disquscdn.com/images/5667b49b3dea69863c062e9c2db269d9d54f4bae5dff34433f1c31dc4010122c.jpg

 • Robert Smith

  Καλή μέρα,

  Είσαι σε κάθε είδους οικονομικές δυσκολίες? Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας? Σκοπεύετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας? Είσαι ένα επιχειρησιακό πρόσωπο που θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του / της. Σας συμβουλεύουμε να αποφασίζει να επικοινωνήσετε με το πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη, και την αποτελεσματική δανείζοντας επιχείρηση δανείου για το δάνειό σας. Θα αναγνωρίζεται τόσο από ιδιώτες και την κυβέρνηση της μεγάλης αποτελεσματικότητά μας.

  Παρακαλούμε να πάρετε πίσω σε μας, αν ενδιαφέρονται, μέσω cashloancompany10@gmail.com

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Ειλικρινά,
  Robert Smith.
  cashloancompany10@gmail.com

  Ευτυχής ημέρα (προσφορά δανείου) https://uploads.disquscdn.com/images/7b0591ddf2455b2ff609f9b0bab0d864610b00afb1c2297d5384b0fcb45f02d0.jpg

 • Αποστόλης

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το άρθρο! Δυστυχώς ειμαστε πολλοί αυτοί που θελουμε να φύγουμε!θα ηθελα να κάνω και εγω με τη σειρά μ μια ερώτηση ! Πηγα πρόσφατα στην Αμερική (πριν 3 μηνες) και σε σκέψη με τον φιλο μου που μενει μόνιμα εκει (αμερικανός)σκέφτηκαμε να ανοίξουμε μια επιχείρηση που θα πουλάει φαγητο (οχι ακριβώς εστιατορείο αλλα breakfast ).απ οτι καταλαβα για να με καλέσει πρεπει να εχω πτυχία κτλ κτλ!μπορω εγω να εχω επιχείρηση στην Αμερική με συναίτερο αμερικανό ;;

  • Μπορείς να έχεις επιχείρηση στις ΗΠΑ με Αμερικανό συνέταιρο; Ναι. Μπορεί η επιχείρηση αυτή να δικαιολογήσει μεταναστευτικά ευεργετήματα για σένα; Δυστυχώς, όχι.

   • Απόστολος

    Αν ανοίξουμε αυτη την επιχείρηση που σκεφτόμαστε ,μπορώ να εχω παράταση της παραμονής μου εκει ή θα πρεπει κάθε τρεις μηνες να φευγω ;ευχαριστω

    • Δεν θα μπορείς να παρατείνεις την παραμονή σου. Και ως τουρίστας (αφού με τέτοια βίζα σκέφτεσαι να μπεις) δεν θα μπορείς να εργαστείς. Η επιχείριση δηλαδή δεν θα έχει νόμιμο τρόπο να σε πληρώσει.

 • Charles ty

  Προσοχή!!!!!!!

  Ramsay Χιλ Finance Plc προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να έχουν εύκολη πρόσβαση τα δάνεια σε μια γρήγορη, διαφανή και αποδοτικό περιβάλλον. Η πείρα μας και τα διεθνή πρότυπα διαβεβαιώσω τους πελάτες της ποιότητας των υπηρεσιών και την παράδοση μας, κύρια υπηρεσία μας είναι η παροχή διεθνούς χρηματοδότησης έργων σε εταιρείες, επιχειρήσεις και οργανισμούς για σημαντικά έργα ανάπτυξης γης στις βιομηχανίες αναψυχής, τουρισμού, ψυχαγωγίας και κατασκευών, προσφέρουμε επίσης ατομικό δάνειο , ιδιωτικό δάνειο, η αποπληρωμή του χρέους δανείου?

  Ramsay Χιλ Finance Plc Δάνεια Επισκόπηση:

  Τα δάνεια κυμαίνονται σήμερα από $ 5,000.00 έως $ 4,5 εκατομμύρια? μέγιστη διάρκεια είναι 18 μήνες? Για μεγαλύτερα μεγέθη δανείου, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα των ΜΜΕ *
  Δεν ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις που απαιτείται *
  Ευέλικτες ρυθμίσεις ασφάλειας ανάλογα με το ύψος του δανείου (είδη οικιακής χρήσης, επαγγελματικό εξοπλισμό, προϊόντα σε απόθεμα, οχήματα, ακίνητα κ.λπ.) ευέλικτες απαιτήσεις τεκμηρίωσης *

  Μακροχρόνια πελάτες με άψογη ρεκόρ αποπληρωμής πληρούν τις προϋποθέσεις για διαδοχικές εκπτώσεις των επιτοκίων και ακόμα γρηγορότερη επεξεργασία δανείου * Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλες οι αιτήσεις υποβληθούν σε επιτόπια αξιολόγηση από έναν από μας παράγοντα πριν
  με απόφαση της επιτροπής.

  Ramsay Χιλ Finance Plc Επικοινωνία:

  Επικοινωνία Email: ramsayhillfinance@yandex.com ή ramsayhillfinance@usa.com
  Website: http://ramsayhillfinance.wixsite.com/mysite

  Ευχαριστώ για το χρόνο σας, σας εύχομαι το καλύτερο …

  Με εκτίμηση,
  Chris Νέοι
  Υπεύθυνος δημοσιότητας
  Ramsay Χιλ Finance Plc

 • John Ahmed

  Είσαι μια επιχείρηση άνθρωπος ή γυναίκα; Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσουν τις οικονομικές ανάγκες σας, Είσαι σε κανένα οικονομικό χάος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση αυτή η νέα χρονιά; ή να εξοφλήσει τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε μια καλή επιχειρηματική φέτος; Είμαστε αξιόπιστη, αποτελεσματική και δυναμική, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, να δώσουμε δάνεια σε οποιοδήποτε νόμισμα (ευρώ, λίρες και δολάρια κλπ) το επιτόκιο που ισχύει για όλα τα δάνεια είναι (3%). Αν σας ενδιαφέρει η λήψη ενός δανείου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ποτέ email μου τώρα μέσω: russell.credit40@gmail.com

 • phil12

  Καλησπέρα σας κ. Λεωνίδα. Η κοπέλα μου, είναι Ελληνο-Αμερικανίδα υπήκοος, έχει γεννηθεί στην Αμερική, και ζει και σπουδάζει τώρα εκεί. Θέλουμε να παντρευτούμε και να μείνουμε στην Αμερική. Ο τρόπος για να παντρευτούμε και να αποκτήσω βίζα παραμονής είναι μέσω της Κ-1. Η κοπέλα, μου επιμένει να έρθω εγώ με τουριστική βίζα για 3 μήνες μέσω (ESTA), και να παντρευτούμε στην Αμερική. Μέσω αυτής της διαδικασίας λέει θα γίνουν πιο γρήγορα τα χαρτιά. Επίσης, δεν θα χρειαστεί να είμαστε χώρια για όλο το διαστήμα που θα κάνουν process την Κ-1 βίζα. Κύριε Ηρακλείωτη θα ηθελα να σας ρωτήσω, κατά το πόσο ισχύει η μέθοδος που αναφέρει η κοπελιά μου. Μου έχει αναφέρει πως έτσι το έχουν κάνει πολλοί Ελληνο-Αμερικάνοι συγγενείς της.

  Δηλαδή, να ταξιδέψω εκεί με τουριστική βίζα, να παντρευτούμε εκεί. Και να μένω στην Αμερική μέχρι να γίνει process όλη η διαδικάσια. (να μην χρειαστεί να είμαι Ελλαδα και αυτή Αμερική, και να περιμενουμε το αντίστοιχο διάστημα της Κ-1 βίζας.)

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

  • Δεν γνωρίζω καλά το θέμα της βίζας K-1, αλλά έχω εντυπωση πως είναι η βολικοτερη λύση. Σε τελικη ανάλυση θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που απαιτείται. Αυτό τον μήνα η μεταναστευτική υπηρεσία εξετάζει αιτήσεις πράσινης κάρτας για συζύγους, που κατατέθηκαν τον Μάρτιο του 2015. Δηλαδή περιπου 10 μήνες αναμονη μέχρι να εξεταστεί η αίτηση· κι 3-9 μήνες τόσους μέχρι να εγκριθεί,συνολικά 1-1,5 χρόνο.

   Πόσο χρόνο θα κάνει για να βγει η K-1; Δεν ξέρω. Αλλά απο τη στιγμή που την πάρεις, μπαίνεις ΗΠΑ, παντρεύεστε, και η διαδικασία της πράσινης κάρτας εξελίσσεται ενόσω βρίσκεσαι νομίμως στην χώρα.

  • Κοιτώ τώρα τον χρόνο που παίρνει να εξεταστεί και να εγκριθεί μια αίτηση για βίζα K-1. Ο τυπικός χρόνος είναι ~5-6 μήνες. Με βάση αυτή την εκτίμηση, η K-1 είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε.

   Μπορείτε να συγκρίνετε τους χρόνους αναμονης με βαση τις εξής επίσημες πληροφορίες.

   Για πράσινη κάρτα έπειτα απο γάμο στην Αμερική με τον γαμπρό να περιμένει στην Ελλάδα, Visa Bulletin τρέχοντος μηνός, κατηγορία F2A.

   Για την K-1, USCIS Processing time, κατηγορία I-129 Alien Fiance, Vermont Service Center (που ειναι κάπως αργό, οπότε βλέπεις την χειρότερη περίπτωση).

   • Η κατηγορία F2A είναι για συζύγους ατόμων με πράσινη κάρτα, και όχι για συζύγους αμερικανών πολιτών. Σχετικά με το ερώτημα που τέθηκε, μια από τις βασικές αρχές της μεταναστευτικής νομοθεσίας στις ΗΠΑ είναι ότι πρέπει κανείς να έχει εφοδιαστεί με την κατάλληλη βίζα πριν έρθεις στις ΗΠΑ. Δηλαδή, αν θες να εργαστείς στις ΗΠΑ, θα πρέπει να έχεις πρώτα εφοδιαστεί με βίζα εργασίας, δεν μπορείς να έρθεις με τουριστική βίζα όταν έχεις άλλες προθέσεις. Ομοίως αν θέλεις να παντρευτείς στις ΗΠΑ και μετά να μείνεις – θα πρέπει να έχεις βίζα αρραβωνιαστικού (K-1). Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται να ζητήσεις αλλαγή status αν ήρθες με κάποια διαφορετική βίζα – αλλά ενδεχομένως σε αυτήν την περίπτωση, όταν το έχεις προσχεδιάσει, να διαπράξεις misrepresentation στα σύνορα, όταν ερωτηθείς για τις προθέσεις σου, που να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον – γι αυτό και η διαδικασία “να ταξιδέψω εκεί με τουριστική βίζα, να παντρευτούμε εκεί. Και να μένω στην Αμερική μέχρι να γίνει process όλη η διαδικάσια” δεν είναι η ενδεδειγμένη.

 • Glavan Kristijan

  ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ πήρε πραγματικό δάνειο μου και γνήσια δανείου CALL NOW QUEENETH ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος ΣΗΜΕΡΑ Ο Θεός να ευλογεί QUEENETH ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ αίτηση τώρα. Χαίρετε, Το όνομά μου είναι η κα SPENCER ΘΩΜΑΣ, είμαι από την Καλιφόρνια, ΗΠΑ, είμαι παντρεμένος, έχω ψάξει για μια εταιρεία των γνήσιων δανείων κατά τους τελευταίους 3 μήνες το μόνο που έχω πολλές απάτες που με έκανε να τους εμπιστεύονται και τέλος μέρα, πήραν τα χρήματά μου χωρίς να δίνει τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα η ελπίδα μου χάθηκε, σύγχυση και απογοητευμένοι αυτό, φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να ταΐσει την οικογένειά μου, εγώ ποτέ δεν ήθελε να έχει τίποτα να κάνει με τις εταιρείες δάνειο στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να δανειστεί χρήματα από μια φίλος, του είπα όλα όσα συνέβησαν και μου είπε ότι μπορεί να βοηθήσει, ώστε ξέρει ότι μια εταιρεία δάνειο που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου χρειάζονται για μένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, η οποία έλαβε μόλις ένα δάνειο από αυτούς, μου κατευθύνονται για το πώς να υποβάλουν αίτηση για το δάνειο, το οποίο έκανε όπως μου είπε, εγώ τους εφαρμόζονται σε E-mail: (queenethloans@gmail.com) Δεν σκέφτηκα ποτέ, αλλά εγώ προσπάθησα και μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω, Είμαι ευτυχισμένη και πλούσια πάλι και ευχαριστώ τον Θεό ότι το δάνειο εξακολουθούν να υπάρχουν εταιρείες όπως αυτό σε αυτό το απάτες παντού, Παρακαλούμε, εγώ θα σε συμβούλευα όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη από δάνειο για να πάει στο (Queenethloans@gmail.com) που ποτέ δεν αποτυγχάνουν, και η ζωή σας θα αλλάξει η δική μου. QUEENETH εταιρεία δανεισμού επικοινωνήσετε γρήγορα σήμερα και να πάρει το δάνειό σας από αυτούς, Ο Θεός να ευλογεί δάνειο queeneth εταιρεία για την προσφορά genuin δάνειο

 • sergey yakubova

  ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ δάνειο χωρίς εκ των προτέρων ΤΕΛΗ

  Χαίρετε,

  Ποιες είναι οι οικονομικές ανάγκες σας;
  Δίνουμε έξω τα δάνεια από ένα ελάχιστο $ 2,000.00 με ανώτατο όριο τα $ 100.000.000,00 με άνετα διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 έτη σε μια πολύ μειωμένο επιτόκιο 3%.

  Μήπως χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο;
  Μήπως χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
  Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
  Θέλετε να αναχρηματοδοτήσει;
  Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο υποθήκη;

  Μήπως χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσει επιχειρηματική πρόταση ή την επέκταση σας; Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος, και οικονομικά βάρη σας εξακολουθεί να υφίσταται;
  Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία

  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: constantloanfirm@gmail.com https://uploads.disquscdn.com/images/5667b49b3dea69863c062e9c2db269d9d54f4bae5dff34433f1c31dc4010122c.jpg

 • Blanche David

  ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΓΙΑ ΔΆΝΕΙΟ τα ΧΡΉΜΑΤΑ ΧΩΡΊΣ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ

  Προκειμένου να βοηθήσει τους φίλους του κόσμου, που επιτρέπω στον εαυτό μου να το post μου προσφέρουν στις ιστοσελίδες σας και αυτό δεν είναι ένα αστείο, αλλά μια σοβαρή και ειλικρινή προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών. Θέλω να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους σοβαρή, εγώ χορηγεί δάνεια μεταξύ ιδιωτών, είμαι ένας τραπεζίτης σε λειτουργία, θα κατέχουν σήμερα τη θέση του διευθυντή της μονάδας ελέγχου και του λογιστή της τράπεζας. Θα απορρίπτονται από την τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε πρόβλημα, ανεξάρτητα από την οικονομική σας κατάσταση.

  I προσφέρουν τα προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια, διεθνή δάνεια και δάνεια αποκλειστική εκπαιδευτικά Δάνεια . I προσφέρουν δάνεια που διατίθενται για συνεργασίες, άλλων δημόσιων και ιδιωτικών, και πολλοί άλλοι. Είμαι στη διάθεσή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο δυνατόν .

  Mail : faure_patricia@outlook.fr

  Λάβετε μου χαιρετισμούς τους πιο διακεκριμένους

 • rod williams

  Είμαι ο κ Rod Williams, ένα νόμιμο και ένα αξιόπιστο δανειστή χρήματα. Εμείς

  είναι από ROD WILLIAMS ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Εμείς δανείζει κεφάλαια με

  τα άτομα που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια με την κακή πίστωση ή σε

  ανάγκη από χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς ή να επενδύσουν στις επιχειρήσεις.

  Έχετε ψάξει για το δάνειο; δεν έχετε να ανησυχείτε γιατί είστε

  στο σωστό μέρος Προσφέρουμε

  Δάνειο που κυμαίνονται από 5.000 εκατομμύρια σε 20.000.000 εκατ χαμηλό επιτόκιο

  ποσοστό 3%.

  Αν είστε στην ανάγκη ενός δανείου παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:

  rodwilliamsloaninvestment123@outlook.com

  Ευγενικά να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι και ικανοί να προσφέρουν δάνειο

  ποσό. Πλήρης / συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα Αίτησης, έτσι ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν τη

  διαδικασία δανείου.

  1: Όνομα (τα): ………………..

  2: Χώρα: ……………….

  3: Κράτος: ……………….. Διεύθυνση κατοικίας: …………….

  4: Ηλικία: ………………………

  5: Μηνιαίο Εισόδημα: ………………………….

  6: Ύψος: …………………………

  7: Διάρκεια Δανείου: ……………………….

  8: Ποσό που απαιτείται: ……………..

  9: Τηλέφωνο: ………………..

  10: Επάγγελμα: ………………………

  11: Τέλος, ένα σαρωμένο αντίγραφο είτε της

  Μετά από αυτή θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί απάντησή σας:

  * Διεθνές Διαβατήριο

  * Αδεια οδήγησης

  ROD WILLIAMS ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Ψάξτε για έναν καλύτερο τρόπο για την οικονομική ελευθερία! …

  Ευχαριστώ

 • Xristina Kalavrou

  Καλησπέρα σας και εγώ με την σειρά μου έχω ανάγκη την βοήθεια σας .
  Είμαι αμερικανίδα υπήκοος (λόγω της μητέρας μου) αλλά ζω στην Ελλάδα.
  Τον τελευταίο χρόνο βλέποντας την κατάσταση να χειροτερεύει σκεφτόμαστε σοβαρά με τον αρραβωνιαστικό μου να φύγουμε Αμερική αλλά το πρόβλημα μας ειναι ότι δεν είμαστε σίγουροι πια διαδικασία να ακολουθήσουμε …
  Έχω ακούσει για την βίζα Κ1 fiance βίζα με την οποία προσκαλεις τον αρραβωνιαστικό σου ώστε να παντρευτείτε εκεί εγώ όμως δεν ζω εκεί και δεν έχω κάποιο ακίνητο εκεί στο όνομά μου .
  Αυτή την στιγμη λόγω του ότι θέλουμε να μετακομίσουμε πάρα πολύ έχουμε μαζέψει κάποια χρήματα και εγώ έχω ένα σπίτι στην Ελλάδα στο όνομά μου και ο φίλος μου επίσης δεν ξέρω όμως αν θα δεχτούν να δουν απλά και μόνο ένα ποσό στον τραπεζικό μ λογαριασμό .. ποια διαδικασία να ακολουθήσω ;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • Χριστίνα για την βίζα τύπου K-1 θα πρέπει να επιδείξεις την οικονομική σου κατάσταση συμπληρώνοντας το έντυπο (form) I-134. Μαζί με αυτό θα πρέπει να υποβάλλεις αντίγραφα των αμερικανικών φορολογικών δηλώσεών σου ή να δώσεις πληροφορίες για τον εργοδότη σου (ο οποίος μάλλον θα κληθεί να κάνει μια τυπική επιβεβαίωση της εργοδοτικής σχέσης και της αμοιβής σου).

   Δίχως δηλωμένο εισόδημα δηλαδή δεν είμαι βεβαιος αν μπορείς να δικαιολογήσεις την K1. Μια καλή ιδέα θα ήταν να έλθετε σε επαφή με κάποιον δικηγόρο. Προτείνω μια πρώτη επαφή με τον κ. Ρόκα στο http://usimmigration.gr/. (Με τον κ. Ρόκα δεν έχω επαγγελματική ή προσωπική σχέση, αλλά συχνά παρεμβαίνει σε δύσκολες ερωτήσεις εδώ στο ιστολόγιο και παρέχει εξαιρετικές απαντήσεις).

 • Flip Ολιβέιρα

  γεια σας είναι σε οικονομική κατάσταση ??? και χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση, να πληρώσει το χρέος σας ή για τα φάρμακά σας ?? αν ναι, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την κ Στέλλα Rene ο διευθύνων σύμβουλος της κας Στέλλας Rene εταιρεία δάνειο της εταιρεία είναι ασφαλές, εξασφάλισε και αξιόπιστες ταυτόχρονα, διότι αυτή είναι η εταιρεία όπου μόλις εξαργύρωσε ένα δάνειο ύψους 120,000,00 ευρώ και ήταν επιτυχής και στην πραγματικότητα τα όνειρά μου έως και σήμερα, γι ‘αυτό θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για να ενημερώσει όποιον έχει ανάγκη από δάνειο για να συνδεθείτε με το email παρακάτω {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com}

  δοκιμαστεί και εμπιστοσύνη.

  Flip Ολιβέιρα

 • Queeneth Loans Armstrong

  Τη χρηματοδότηση έργων και τα όνειρά τους (Queenethloans@gmail.com) δίνουμε έξω δάνειο με χαμηλό επιτόκιο από 2% Η απόφαση να ξεκινήσει ένα έργο με 2, είναι ένα πράγμα? Βρείτε χρηματοδότηση ώστε να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι άλλο. Προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση στη χρηματοδότηση και τις ανησυχίες επεκτείνει το πρόγραμμά της για την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, είναι μια ομάδα ατόμων που συνήλθαν στο πλαίσιο ένα pprivate club και είναι νηολογημένα είπε υποστηρικτές έχουν πρόσβαση σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Δίνουμε πίστωση σε όλους τους ανθρώπους του καλού χαρακτήρα σε καλά τεκμηριωμένη και προσβάσιμη στους απλούς όρους ανθρώπους. Η ποιότητα των υπηρεσιών του γραφείου μας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε το προσωπικό δάνειο που σας ταιριάζει προσφέρουν όλα τα παρακάτω: * Πιστοδοτήσεων * Τα επενδυτικά κεφάλαια δανείων των επιχειρήσεων * * Τα δάνεια σταθεροποίησης χρέους * Η πιστωτική γραμμή * Μερικές υποθήκες * Εξαγορά της πίστωσης * Προσωπικά δάνεια Είστε η μόνη εντολή και να αποφασίσει πόσο είστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να λογοδοτεί για τις δαπάνες τους. Παίρνουμε φροντίδα παροχής σας το ποσό που απαιτείται για την εκτέλεση των έργων σας. queeneth δάνεια είναι ένα legit και πιστοποιημένη επιχείρηση δανείου, αλλά και αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανεισμού χρημάτων. ισχύουν σήμερα για περισσότερες πληροφορίες στο (QUEENETHLOANS@GMAIL.COM) WhatsApp: +2348062209818 Ευχαριστώxxxxxcxc

 • Σταματης

  Γεια σας. Μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος ορισμένες πληροφορίες ,σχετικά με πρόσκληση στην Αμερική από πρώτου βαθμού συγγένεια ;;για παράδειγμα η γυναίκα μου ειχει ετεροθαλή αδέρφια εκεί από τον πρώτο γάμο του πατέρα της. Θα μπορέσουμε να πάμε και οι δυο και να έχουμε το ελεύθερο για αναζήτησή εργασίας;;

  • Θεωρητικά, ναί, αν τ’ αδέρφια της είναι αμερικανοί πολίτες. Η διαδικασία θα πάρει 12+ χρόνια λόγω του αριθμού των αιτήσεων και του περιορισμένου αριθμού πράσινων καρτών για αδέρφια αμερικανών πολιτών.

   • Alexandros

    Αυτο το 12+ δεν ξερω κατα ποσο ισχυει τελικα…Αμερικανος πολιτης εκανε προσκληση και στους δυο γονεις που μενουν εδω στην Ελλαδα,μεσα σε δυο χρονια η διαδικασια τελειωσε,συγκεκριμενα την Παρασκευη 3/3/17 εφυγαν με τα χαρτια που πηραν απο την πρεσβεια σφραγισμενα με φακελο απο την DHL. Φτασανε στο αεροδρομιο στον ελεγχο,ο υπαλληλος ανοιξε τους φακελους…και μετα απο 5′ τους ειπε…welcome to USA.Παραλληλα ο Αμερικανος πολιτης εχει ξεκινησει την διαδικασια για προσκληση ενος απο τα αδερφια του που και αυτος μενει εδω στην Ελλαδα.

    • Κάθε μήνα, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, εκδίδει δελτίο για τον χρόνο που απαιτεί κάθε κατηγορία πράσινης κάρτας. Το δελτίο ονομάζεται Visa Bulletin. Για κάθε κατηγορία πράσινης κάρτας, το δελτίο δίνει την ημερομηνία που κατατέθηκαν αιτήσεις που εξετάζονται τον τρέχοντα μήνα.

     Για τον Μάρτιο του 2017, το Visa Bulletin δίνει την εξής ημερομηνία για την κατηγορία F4 (Brothers and Sisters of Adult U.S. Citizens): 22FEB04.

     Δηλαδή, αυτή τη στιγμή ξεκινά η εξέταση αιτήσεων υπερ αδερφών, που κατατέθηκαν τον Φεβρουάριο του 2004.

     Όσον αφορά γονείς, δεν υπάρχουν περιορισμοί και οι αιτήσεις πράσινης κάρτας εξετάζονται αμέσως.

 • Jamie Freeman

  …..Υπάρχει κάποιος εδώ που έχει ανάγκη από ένα δάνειο; αν ναι προσπαθήσουμε και να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM όπως είμαστε σήμερα προσφέρουν δάνεια σε όλους σε μια φθηνή και προσιτή επιτόκιο μόλις 2%. Οι υπηρεσίες μας είναι πολύ γρήγορο και αξιόπιστο όπως είσαι 100% εγγυημένο για να πάρει το δάνειό σας από εμάς τη στιγμή που θα εφαρμόσετε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε από $ 2.000 έως ένα μέγιστο των $ 2 εκατομμύρια, τα δάνεια προσφέρονται σε όλους σε όλο τον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και να πάρει την προσιτή δανείου σας.

  Jamie Freeman
  Email: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com

  Ευχαριστώ.

 • SPADA

  Γεια σε όλους
  Με εμπειρία 8 ετών μας δομή δανείων έχει εφαρμόσει ένα πολύ αξιόπιστο και νόμιμο σύστημα προκειμένου να διευκολύνει την παροχή έτσι ώστε ο υπολογιστής-πελάτης είναι πιο ασφαλή, έτσι αν σας έχει επηρεαστεί με την Τράπεζα, οικονομική, του έργου του κατασκευές ή άλλες δυσκολίες, περισσότερο ανησυχείτε. Κυρία SPADA στην υπηρεσία σας για να σας βοηθήσει. Παρέχουμε δάνεια κυμαίνονται μεταξύ 5000 ευρώ σε 945000 ευρώ με το πρόγραμμα
  επιστροφή μελέτη σύμφωνα με την ικανότητα.
  εμπορευμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σε ανάγκη.
  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: marilena.spada01@gmail.com
  Εμείς άθροισμα διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος σας.

 • mr oscar

  Αν η οικονομική σας κατάσταση δεν είναι βιώσιμη, τότε γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρέχουμε τα κεφάλαια για οποιοδήποτε σκοπό. Η εταιρεία μας δεν απαιτεί από εσάς να επιβεβαιώσετε το εισόδημα και την απασχόληση. Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε οφειλέτες με τη δυσμενή πιστωτική ιστορία. Δίνουμε έξω δάνειο από τους δικούς της πόρους, από 1,5 μήνα.

  Παρακαλούμε να πάρετε πίσω σε μας αν ενδιαφέρονται μέσω: accessloanfirm2030@gmail.com

 • Idris Adewale

  ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ NOW:
  Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, το αυτοκίνητο
  δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο σταθεροποίησης χρέους, τα ακάλυπά δάνεια, επιχειρηματικά
  κεφαλαίων, κλπ .. Ή έχετε αρνηθεί ένα δάνειο από μια τράπεζα ή ένα
  χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιουσδήποτε λόγους. Είμαστε ιδιώτες δανειστές, δανεισμός
  σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα χαμηλές και προσιτές επιτόκιο
  επιτόκιο 2%. Αν ενδιαφέρεστε σε ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο
  (Queenethloans@gmail.com) και να πάρει το δάνειό σας σήμερα.

  Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική βοήθεια;
  Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων σε δύο τοις εκατό (2%) ενδιαφέρον. στείλτε μας email τώρα
  μέσω: queenethloans@gmail.com με τις ακόλουθες πληροφορίες
  xxxxxxxxx
  ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ.

  Ονομα:________________________________________________

  Επίθετο:_________________________________________________

  Γένος:____________________________________________________

  Οικογενειακή κατάσταση:____________________________________________

  Διεύθυνση Επικοινωνίας:___________________________________________

  Πόλη / Zip code______________________________________________

  Χώρα:___________________________________________________

  Ιθαγένεια:_______________________________________________

  ΦΥΛΟ:_______________________________________________________

  ΗΛΙΚΙΑ:_______________________________________________________

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:_____________________________________________

  Μηνιαίο Εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: ______________________________

  Δανείου Ποσό που απαιτείται: ________________________________________

  Διάρκεια Δανείου: _____________________________________________

  Κατοχή:________________________________________________

  Τηλεφωνικό νούμερο:______________________________________________

  Το όνομά facebook: _____________________________________________

  Έχετε υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν; _______________________

  Σας ευχαριστώ για το email σας.
  Σύμβουλος επιχειρήσεων Γενικά.
  Τις καλύτερες ευχές.
  QUEENETH ΔΑΝΕΙΑ

 • Maria

  Καλησπέρα. Είμαι Αμερικανίδα, ζω στην Ελλάδα και σκοπεύω να μετακομίσω Αμερική. Πρόσφατα έκανα αίτηση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα για τον σύζυγό μου (Έλληνα), με τον οποιο παντρευτήκαμε πριν περίπου 2 μήνες, και συγκεκριμένα το Form I-130. Διαθέτω συγγενείς στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και η Αμερικανίδα μητέρα μου, σπίτι για να μείνουμε κι απλά θα ήθελα να ρωτήσω, με βάση την εμπειρία που έχετε, πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα χρειαστεί για να γίνει approved η ΟΛΗ διαδικασία. Η πρεσβεία μου ανέφερε ότι θα έχω απάντηση για το αν κάνει δεκτό το Form-130 μέσα σε 30 ημέρες. Ευχαριστώ

  • Για την Αθήνα ο μέγιστος χρόνος αναμονής είναι 1.2 μήνες δηλαδή 36 μέρες το πολύ. Αν όλα τα δικαιολογητικά είναι σωστά, θα έχετε την έγκριση του I-130 σύντομα. Καλή τύχη.

   • Maria

    Ακριβώς, το ίδιο πράγμα που ανέφερε και η Πρεσβεία. Τώρα αυτό που θα ηθελα να μάθω είναι πόσο καιρό θα διαρκέσει όλη η διαδικασία, δηλαδή μέχρι να βγει η μεταναστευτική βίζα. Πότε περίπου θα μπορέσω με τον συζυγό μου να μετακομίσουμε στις ΗΠΑ από τη στιγμή που θα μου εγκρίνουν το I-130; Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

    • Φαντάζομαι πως θα σας ειδοποιήσουν αμέσως να κάνετε την αίτηση για βίζα (πράσινη κάρτα) μόλις εγκριθεί το I-130. Θα πρέπει να προσκομίσετε διάφορα δικαιολογητικά, όπως οικονομικής επάρκειας (financial support affidavit), πιστοποιητικά γάμου, αντίγραφα διαβατηρίου, κτλ, και να τα στείλετε στο National Visa Center πληρώνοντας τα απαραίτητα τέλη και καταθέτοντας ταυτοχρόνως την αίτηση DS-260.

     Το National Visa Center θέλει περίπου 11 βδομάδες για να εξετάσει τα δικαιολογητικά. Αν όλα κριθούν ικανοποιητικά, θα έρθει ειδοποίηση για την συνέντευξη στο προξενείο της Αθήνας. Πριν την συνέντευξη θα κάνει ο σύζυγος την απαραίτητη ιατρική εξέταση. Θα πάτε μαζί στην συνέντευξη και αν όλα είναι εντάξει θα εγκριθεί η βίζα επι τόπου (ίσως να περάσουν λίγες μέρες πριν παραλάβετε τα τελικά έγγραφα).

     Όλα μαζί τα υπολογίζω από 4-12 μήνες.

     • Maria

      Γειά σας! Βρίσκομαι στη μέση της διαδικασίας. Σας είχα απασχολήσει ξανά στο παρελθόν. Εάν κοιταξετε παραπάνω σας αναφέρω το θέμα μου. Πριν λιγες εβδομαδες ολοκλήρωσε ο σύζυγός μου το DS-260, εστειλε το cofirmation page στο NVC και του απάντησαν να στειλουμε και τα υπολοιπα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένου και του Form i-864. Επειδή εγώ δεν ζω στην Αμερική, αλλά στην Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά έχω αμερικανική υπηκοότητα, μπορώ να παρουσιάσω τον ελληνικό μου μισθό? ή δεν αρκεί και χρειαζεται να βρω joint sponsor. Έχω μπερδευτεί αρκετά με αυτή τη φόρμα (i-864) και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το αρμόδιο τμήμα της πρεσβείας. Μήπως γνωρίζετε να μου απαντήσετε σε αυτο; Ευχαριστώ

 • James Ruben

  Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο; Προσωπικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, σπουδαστικών δανείων, το δάνειο σταθεροποίησης χρέους, τα ακάλυπά δάνεια, επιχειρηματικά κεφάλαια, κ.λπ., εάν ναι Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στη διεύθυνση: (ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) και να πάρει το δάνειό σας σήμερα.

 • Μάιρα

  γεια σας είναι σε οικονομική κατάσταση ??? και χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση, να πληρώσει το χρέος σας ή για τα φάρμακα σας ?? αν ναι, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την κ Στέλλα Rene ο διευθύνων σύμβουλος της κας Στέλλας Rene εταιρεία δανείου επιχείρησης της είναι ασφαλή, ασφαλείς και αξιόπιστες ταυτόχρονα, διότι αυτή είναι η εταιρεία όπου εγώ απλά εξαργύρωσε ένα δάνειο ύψους 120,000,00 ευρώ και ήταν επιτυχής και στην πραγματικότητα τα όνειρά μου έως και σήμερα, γι ‘αυτό θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για να ενημερώσει όποιον έχει ανάγκη από δάνειο για να συνδεθείτε με το email παρακάτω {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com}

  δοκιμαστεί και εμπιστοσύνη.

  Μάιρα

 • James

  Καλή μέρα,
  Είστε που έχουν ανάγκη από επείγουσα δάνειο … Θέλεις να
  καθαρίσετε το χρέος σας, την επέκταση των επιχειρήσεων, r προσωπικές
  δανείου», μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για γρήγορη και
  αξιόπιστη δάνειο με χαμηλό επιτόκιο από 2%, και
  προσιτή πρόγραμμα εξόφλησης με καλή πίστη
  όροι email: ailesfunds@gmail.com

 • κκm

  καλησπέρα σας. εχω την αμερικανικη υπηκοοτητα Social security Number αμερικανικο διαβατηριο.το θεμα είναι οτι είμαι 33 χρονων και ζω ελλαδα από 4 χρονων όταν οι γονεις μου γυρισαν ελλαδα.φετος ταξιδεψα πρωτη φορα από τοτε για 2 εβδομάδες με τον αντρα μου για διακοπες.θελω να παω μονιμα αμερικη με τον αντρα μου και τα ανηλικα παιδια μας που είναι όμως ελληνες.εκει εχει ο αντρας μου αμερικανους συγγενείς που θα μας δωσουν σπιτι να μεινουμε.πιστευεται ότι η διαδικασια είναι ευκολη η θα χρειαστούμε δικηγορο??ευχαριστω…

  • Θα ήταν καλό να μιλήσετε με δικηγόρο. Επειδή δεν έζησες στις ΗΠΑ για 5 τουλάχιστον χρόνια (εκ των οποίων κάποια θα έπρεπε να ήταν μετά τα 14 σου), τα παιδιά σου δεν θεωρούνται Αμερικανοί πολίτες κατά τη γέννηση τους. Γίνεται όμως να βγάλεις πράσινες κάρτες για τον σύζυγο και τα παιδιά αρκεί να μπορείς να αποδείξεις πως θα έχετε την ελάχιστη οικονομική άνεση να τα βγάλετε πέρα στις ΗΠΑ. Και σ’ αυτό θα βοηθήσει πολύ ένας καλός δικηγόρος.

   Αν βρίσκεστε Αθήνα θα πρότεινα να έρθετε σε επαφή με τον κ. Ρόκα (http://usimmigration.gr/). Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε και έχω κάποια επαγγελματική σχέση μαζί του. Κατά καιρούς όμως συμμετέχει σε συζητήσεις εδώ και προσφέρει εξαιρετικές πληροφορίες σε όλους μας.

   • κκm

    Σας ευχαριστω πολύ για το χρονο σας και την απαντηση σας. οποτε το γεγονος του ότι μενω ελλαδα δεν είναι αρνητικο στο να βγαλω πρασινες καρτες στην οικογενεια μου.αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να καταθεσω τη φορμα ι 130 για κάθε μελος της οικογενειας σαν πρωτο βημα. τωρα για την οικονομικη ανεση να τα βγαλουμε περα είναι κατι που μπορουν οι συγγενείς μας να εγγυηθουν??

 • cosimo

  Είμαι ένα άτομο που παρέχει δάνεια σε διεθνές Με ένα κεφάλαιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή δανείων μεταξύ βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ειδικά από 1000 € έως 2.000.000 ευρώ για όλους τους σοβαρούς ανθρώπους έχουν πραγματική ανάγκη, το επιτόκιο είναι 3% Θα χορηγεί Χρηματοδοτικά δάνεια, στεγαστικό δάνειο, δάνειο Επενδύσεις,

  Auto Δάνειο, προσωπικό δάνειο Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσουν τους πελάτες μου σε ένα πολύ 3 ημερών από την παραλαβή της αίτησής σας

  e-mail: cosimomagnolo@gmail.com

 • MONIKA MARAGATI

  Με εκτίμηση
  Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
  Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
  Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
  Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
  Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
  Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
  Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
  Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
  Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
  Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
  Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
  Είναι το μοναδικό.
  Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
  Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
  Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
  Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
  Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  monikamaragaki132@gmail.com
  Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
  Ευχαριστούμε

 • Giorgos H

  Καλησπέρα σας. Είμαι 20 χρόνων και θέλω να πάω Αμερική στον θείο μου. Ο θείος μου είναι εκεί 45 χρονια αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να μου κάνεις πρόσκληση. Άμα ξέρετε κάτι ενημερώστε με σας παρακαλώ.

  • Ένας θείος δεν θεωρείτε άμεσος συγγενής ούτε συγγενής πρώτου βαθμού, όσον αφορά τα μεταναστευτικά των ΗΠΑ, και δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει μεταναστευτική πρόσκληση.

 • Klaidi Kagia

  Μια ερώτηση… Αν κερδίσω την δωρεάν βίζα που κληρώνεται κάθε χρόνο, μπορώ να πάω όποτε θέλω Αμερική (δλδ και μετά από 1 χρόνο αφού έχω κερδίσει την βίζα)???

  • Μετά απο πάροδο ενός έτους χάνεις το δικαίωμα για τη βίζα που κέρδισες.

   • Klaidi Kagia

    Δλδ μπορώ να πάω μέχρι ένα χρόνο αφότου βγει η βίζα αλλιώς την χάνω…Οκ κατάλαβα ευχαριστώ

 • francois

  Γεια Σας Κυρίες /Κύριοι
  Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε άτομα ,οι φτωχοί,οι Επιχειρήσεις,οι εταιρείες, και σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη από ένα συγκεκριμένο δάνειο για να πραγματοποιήσει τα έργα τους, είτε για να αναβιώσει τις δραστηριότητές σας ή τους άλλους.Το επιτόκιο είναι 3% ανεξάρτητα από το ποσό που ζητήθηκε.Θα χορηγούν δάνεια που κυμαίνονται από 5000€ έως 2.000.000€ .Η αποπληρωμή περίοδο 1 έτους έως 30 χρόνια.Παρακαλώ να έχω την ικανοποίηση σε 72 ώρες.
  Mail:pereyratourino@gmail.com

 • Ζωή

  Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω και εγω κάτι.ειμαι παντρεμένη 24 χρόνων και η θεία μου είναι παντρεμένη με αμερικανό και θα φύγουν μόνιμα το Δεκέμβριο για Houston και μας είπαν να πάμε να μείνουμε μαζί τους αλλά πρέπει να βγάλουμε χαρτιά διαφορετικά δεν γίνεται.θα μπούμε στην κλήρωση για τη λοταρία τι γίνεται σε περίπτωση που κερδίσουμε και αν δεν κερδίσουμε υπάρχει άλλος τρόπος για να βγάλουμε χαρτιά?

 • giovanni

  https://uploads.disquscdn.com/images/f3aad988f302042def14da513d90999f3bf72ca620e6cfd5f64cdac349fc17c5.jpg Προσφορά δανείου μεταξύ συγκεκριμένων

  DIECIGIOVANNI54@GMAIL.COM
  Χρειάζεστε χρηματοδότηση για το σπίτι σας, για την
  την επιχείρησή σας, για αγορά αυτοκινήτου, αγοράστε μοτοσικλέτα,
  για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση, για τις ανάγκες σας
  προσωπικά αμφιβάλλω. Εμείς χορηγεί προσωπικά δάνεια
  με επιτόκιο 3%, ανεξάρτητα από το
  από το ποσό. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την
  τα προσωπικά σας δάνεια είναι στη διάθεσή σας 24/24 ώρες
  Εδώ είναι το e-mail μας: DIECIGIOVANNI54@GMAIL.COM

 • martinez

  https://uploads.disquscdn.com/images/508cea34d6f707f468135fed979ff53f4b2b2f4fb0ce3c677704d6d047a53d55.jpg Έχετε ένα έργο για τη χρηματοδότηση και χρειάζονται χρήματα.
  Έχεις ένα όνειρο και να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να το κάνετε.
  Έχεις οικονομικά προβλήματα και θέλετε να περάσετε.
  Είμαι ένα ενιαίο δανειστή,
  το βαθμό επαρκή για να παρέχουν οι τράπεζες
  απαιτήσεις των ταμειακών ροών. ένδυση
  Επικοινωνήστε μαζί μου: martinemartinez437@gmail.com
  για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε