my big fat greek podcast

Έκλεισε σήμερα τον κύκλο του το podcast του νεαρότερου Έλληνα παραγωγού.  Ο Κυριάκος Λ. που δημιούργησε το mybigfatgreekpodcast ανακοίνωσε σήμερα, με σκληρή αυτοκριτική, τους λόγους για τους οποίους σταματά την παραγωγή.

Ο Κυριάκος μίλησε στο Ημερολόγιο Καταστρώματος 06 και είπε πολλά και αξιόλογα πράγματα.  Είναι ένα καταπληκτικό παιδί με τρομερή συναίσθηση της ηλικίας του, του περιβάλλοντός του, και των εμπειριών του.  Αναπόφευκτα μου έφερε στο νου τις δικές μου παραστασεις και εμπειρίες όταν ήμουν κι εγώ 13 ετών.

Το mybigfatgreekwedding ήταν μια δημιουργική έκφραση ενός ανθρώπου με ταλέντο και έμπνευση.  Κόλλησε όμως ο Κυριάκος στην «ραδιοφωνική» παγίδα του podcast αισθανόμενος την ανάγκη να κρατήσει ένα τακτικό πρόγραμμα εκπομπών.  Η μαγεία του podcast όμως είναι πως το κάνεις όποτε έχεις κέφι κι όταν έχεις κάτι να πεις.  (Γι αυτό και το Ημερολόγιο Καταστρώματος βρίσκεται σε αργία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ο παραγωγός ασχολείται με άλλου είδους καταστρώματα).

Ελπίζω πως ο Κυριάκος δεν θα εγκαταλείψει το podcasting και πως θα επανέλθει σ’ αυτο με ρυθμούς που δεν θα καταπιέζουν τον ίδιο.

Όσο για τη γνώμη που έχει ο κάθε ανώνυμος και επώνυμος ακροατής του Κυριάκου, αυτό δεν είναι δικό του πρόβλημα.  Σε τελική ανάλυση το podcast και το blogging τα κάνουμε επειδή έχουμε κάτι να πούμε.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *