Απαντήσεις από τον Βασίλη Σωτηρόπουλο

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος της κ. Σοφίας Ιορδανίδου η υπόθεση της οποίας οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας του Greek University Reform, απάντησε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το ζήτημα.

Ερώτηση: Είναι σχεδόν βέβαιο πως η υπόθεση αφορά την κ. Σοφία Ιορδανίδου. Το καθήκον εχεμύθιας είναι σεβαστό. Απορώ όμως γιατί προσπάθησες να αποπροσανατολίσεις με προηγούμενα σχόλια τη συζήτηση που οδηγεί [σ]το συμπέρασμα αυτό;

Απάντηση: Επειδή υπάρχουν εντολές από ξένα κέντρα, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ που έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να κλείσει η ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Ερώτηση: Αποδίδεις πρόθεση χιούμορ στην έκφραση «να τι παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα». Χάθηκε ένα smiley που θα επιβεβαίωνε το χιούμορ και δεν θα δημιουργούσε τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησε;

Απάντηση: Μου έχει απαγορευθει το smiley… Read More επειδή εμείς οι πράκτορες πρέπει να πείθουμε ότι δεν τα σηκώνουμε κάτι τέτοια. Άλλωστε δεν ήταν στην πραγματικότητα χιούμορ: το εννοούσα και τώρα τρέχω να τα μπαλώσω γιατι θέλω να κατέβω υποψήφιος στις εκλογές κι έχω πολιτικό κόστος.

Ερώτηση: Το επίμαχο δημοσίευμα στο GUR πώς ακριβώς παραβίαζει τη διάταξη του δικαστηρίου;

Απάντηση: Το επίμαχο δημοσίευμα με έδειχνε με μαγιο πριν την αποτρίχωση κι έπρεπε να γίνει λίγο ρετούς, αλλά επειδή κόλλησε το photoshop της WordPress έκαναν suspend το blog για να μη με δείτε με την τρούχα έξω.

Share