Ελλάς-Τουρκία συμμαχία

Ανησυχητικό το πρόσφατο άρθρο στο Science που κατατάσσει την Ελλάδα στον πάτο (μαζί με καλή παρέα όμως) όσον αφορά την αποδοχή της θεωρίας της εξέλιξης.

Κι όπως δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης σε ερώτηση του περιοδικού Barcode αν πιστεύει στον Θεό και ποια είναι η σχέση του με την «πίστη»:

Απερίφραστα ναι. Κατ’ αρχήν δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτό το τέλειο δημιούργημα που είναι ο άνθρωπος, προέκυψε από το νερό ή τον πίθηκο ή οτιδήποτε άλλο όπως ισχυρίζονται ορισμένοι επιστήμονες. Δεν το δέχομαι. Η ίδια μου η νοημοσύνη το απορρίπτει.

Ταμάμ σύντροφε.

Share

4 thoughts on “Ελλάς-Τουρκία συμμαχία

  1. To περίεργο είναι ότι και στην Ελλάδα και στην Τουρκία κυκλοφορούν στην πολιτική σκηνή φάτσες που όχι μόνο επιβεβαιώνουν τη θεωρία της εξέλιξης, αλλά φανερώνουν και τα στάδιά της.

  2. To περίεργο είναι ότι και στην Ελλάδα και στην Τουρκία κυκλοφορούν στην πολιτική σκηνή φάτσες που όχι μόνο επιβεβαιώνουν τη θεωρία της εξέλιξης, αλλά φανερώνουν και τα στάδιά της.

  3. Είναι επιβεβαιωμένο ότι έχει κάνει αυτήν τη δήλωση (είναι τόσο ηλίθια που αρνούμαι να το αποδεκτώ εύκολα);
    Ετοιμαζόμουν να τον ψηφίσω την Κυριακή αλλά με τέτοια νοημοσύνη θα προτιμήσω την επιδεικτική (γιατί στις νομαρχιακές θα ψηφίσω) αποχή.

    Σίμος

  4. Είναι επιβεβαιωμένο ότι έχει κάνει αυτήν τη δήλωση (είναι τόσο ηλίθια που αρνούμαι να το αποδεκτώ εύκολα);
    Ετοιμαζόμουν να τον ψηφίσω την Κυριακή αλλά με τέτοια νοημοσύνη θα προτιμήσω την επιδεικτική (γιατί στις νομαρχιακές θα ψηφίσω) αποχή.

    Σίμος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *