Το φακελάκι της ιατρικής δεοντολογίας

τα στοιχεία περί ‘δυνητικών θανάτων’ είναι χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση και καμία υπηρεσία δεν προσφέρουν στην υπεύθυνη ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου, ενώ βρίσκονται σε αντίθεση με την ιατρική δεοντολογία, που όλος ο ιατρικός κόσμος τηρεί με ευβλάβεια [sic]

Το παραπάνω αποτελεί απάντηση του Ελληνικού υπουργείου Υγείας σε ισχυρισμούς της Ελληνικής Εταιρείες Εντατικής Θεραπείας σύμφωνα με την οποία 3.500 ασθενείς πεθάναν τα τελευταία 7 χρόνια λόγω έλλειψης κλινών σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Στέκομαι στο τμήμα της δήλωσης που λέει πως «όλος ο ιατρικός κόσμος τηρεί με ευβλάβεια [sic]» την ιατρική δεοντολογία.  Όλος;  Ακόμη κι αυτοί που ζητούν φακελάκι;

Είναι δυνατόν να τηρείται με ευλάβεια η ιατρική δεοντολογία και να έχουμε ένα τόσο διαφθαρμένο εθνικό σύστημα υγείας;

Σε ποιόν πλανήτη ζεί ο κ. Αβραμόπουλος κι από ποιον πλανήτη προσλαμβάνει τους συμβούλους του;

Share

2 thoughts on “Το φακελάκι της ιατρικής δεοντολογίας

  1. ok, καρφωνει οπως φαινεται τους γιατρους που εβγαλαν την ανακοινωσαρα! διοτι οντως πως τεκμηριωνεις οτι ο ταδε πεθανε λογω ελλειψης ΜΕΘ? δε γινεται! πολεμος ανακοινωσεων για το συμφερον του εκαστος!

  2. ok, καρφωνει οπως φαινεται τους γιατρους που εβγαλαν την ανακοινωσαρα! διοτι οντως πως τεκμηριωνεις οτι ο ταδε πεθανε λογω ελλειψης ΜΕΘ? δε γινεται! πολεμος ανακοινωσεων για το συμφερον του εκαστος!

Leave a Reply

Your email address will not be published.