Όμπι, το όνομά του είναι

Όμπι, είναι ο νέος σκύλος μας. Τον βρήκε η Breeda ανήμερα το Πάσχα στις 23 Απριλίου 2006. Δεν είχε κολάρο, δεν είχε μικροτσίπ, είχε μείνει πετσί και κόκκαλο, και τα νύχια του ήταν φαγωμένα απο το πολύ περπάτημα. Είπαμε να τον κρατήσουμε λίγες μέρες μήπως και βρούμε τους ιδιοκτήτες του.

Βάλαμε αφίσες σε μια ακτίνα 7,5 χιλιομέτρων από το σπίτι μας: σε καταστήματα με είδη κατοικίδιων, σε σταθμούς τρένων, μπροστά σε εκκλησίες, τζαμιά, και συναγωγές, σε στάσεις λεωφορείων, και σε σχολεία. Βάλαμε αγγελίες στο internet και ειδοποιήσαμε φιλοζωϊκές εταιρείες και κτηνιατρικές υπηρεσίες. Δεν φαίνεται να τον αναζητεί κανείς.

Τελικά αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε. Ζητήσαμε από φίλους να μας προτείνουν ονόματα. Και τί δεν ακούσαμε … Oishi, Finneus, Hiro, Mesoki Kele, Kiyoshi, Yoshi, Cikao, Riki, Genki, Mitsu, Σωτήρης, Sparky, Benji, και Kenzo.

Απο δω το σκεφτήκαμε από κει το σκεφτήκαμε και τον βγάλαμε Όμπι.

Χτες του κάναμε τα εμβόλια, του εμφυτεύσαμε μικροτσίπ, και τον δηλώσαμε στο δημαρχείο. Τέλος του στήσαμε και μια ιστοσελίδα με φωτογραφίες!

Πρόκειται για ράτσα Shiba Inu (άρα θα του αρέσει το σούσι). Είναι περίπου ενός έτους και τώρα ζυγίζει 11 κιλά (ήταν 9 όταν τον μαζέψαμε και πρέπει να πιάσει τα 13 για να έρθει στο κανονικό βάρος του).

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *