Τοιούτοις ημιν τοιαύτα εμπρέπει: 08.09.07

Alabanos und Hitler. Κοτέτσι το ΠαΣοΚ.

***

Για τον Χίτλερ π.χ. η αιτία όλων των δεινών ήταν οι εβραίοι. Για τη συντηρητική κυβέρνηση της χώρας μας οι υπαίτιοι αναζητούνται στις παρυφές του αντιεξουσιαστικού χώρου (Α. Αλαβάνος στην Ελευθεροτυπία 02.09.07).

Όταν χάνει κανείς την αίσθηση του μέτρου.

***

Κυβέρνηση συνασπισμού «βλέπει» ο ξένος Τύπος (Το Βήμα 02.09.07)

Αλλά ο αναγνώστης δεν βλέπει ούτε μια αναφορά στο όνομα κάποιας εφημερίδας, κάποιου ξένου ΜΜΕ που να τεκμηριώνει την άποψη της συντάκτριας Τάνιας Μποζανίδου. Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

***

Γράφει, για τη Βούλα Πατουλίδου, ο κ. Δ. Μητρόπουλος:

[…] ισχύει το διαχρονικόν «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα…». (Τα Νέα 04.09.07)

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ (που έφαγε τη Βούλα) αποτελείται από κότες; Εκεί ξέπεσε η αντίληψή μας περι κομμάτων πιά; Από στάνες και μάντρες (επί Αβέρωφ) φτάσαμε στα κοτέτσια!

***

Το ΠΑΣΟΚ θα διασφαλίσει σε μόνιμη βάση 12μηνη εργασία για τους περίπου 5.000 δασοπυροσβέστες, που σήμερα εξακολουθούν να είναι συμβασιούχοι 8μηνης διάρκειας. Αυτό ανακοίνωσε χθες στο προεδρείο της ΓΣΕΕ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. (Ελευθεροτυπία 06.09.07)

Για ουσιαστική εκπαίδευση και βασικό εξοπλισμό, βεβαίως ούτε κουβέντα. Αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στη μονιμοποίηση.

Share

2 thoughts on “Τοιούτοις ημιν τοιαύτα εμπρέπει: 08.09.07

  1. Λοιπόν αρκετές φορές βρίσκω τέτοια μαργαριτάρια, αλλά από το blog σου συνειδητοποίησα ότι τα προσπερνώ, έτσι, χωρίς να δίνω σημασία.

    κακά σημάδια…..

  2. Λοιπόν αρκετές φορές βρίσκω τέτοια μαργαριτάρια, αλλά από το blog σου συνειδητοποίησα ότι τα προσπερνώ, έτσι, χωρίς να δίνω σημασία.

    κακά σημάδια…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *