Ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν

Δολοφονήθηκαν άνθρωποι στην Αθήνα· στα μέρη μου βλέπουμε να ξετυλίγεται τεράστια οικολογική καταστροφή κι ο e-Lawyer ασχολείται με το αν η εκτίμηση μου για τον ακαδημαϊκώς λογοκλόπο* (plagiarist) εντολέα του ήταν εσφαλμένη.  For the record λοιπόν, έσφαλα στην εκτίμηση μου για την τακτική που θα ακολουθούσε ο ακαδημαϊκώς λογοκλόπος* (plagiarist) καθηγητής Χρ. Νεγκάκης.

* ο χαρακτηρισμός του κ. Νεγκάκη ως ακαδημαϊκού λογοκλόπου (plagiarist) στηρίζεται αποκλειστικά στα ήθη, στις αρχές, και στις πρακτικές της ακαδημαϊκής κοινότητας των ΗΠΑ καθώς και πολλών χωρών της ΕΕ.

Share

6 thoughts on “Ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν

  1. Αλήθεια, ποιό ήταν το αποτέλεσμα της δίκης; Σκέφτομαι να στείλω ένα paper στο οποίο κατάφερα να αποδείξω ότι E=mc^2 και με ενδιαφέρει…

  2. Εγώ θα ήθελα να πω κάτι για μια ιστορία που διάβασα κάπου. Δεν θυμάμαι που ακριβώς, ούτε αν ήταν πραγματική ή φανταστική. Ο ήρωας της ιστορίας, ήθελε να τονίζει σε όλους τους τόνους πως με το να θέλει κάποιος να είναι πρώτος στο χωριό, κλεισμένος στο μικρόκοσμο, γεμάτος αυταρέσκεια και τριγυρισμένος από αυλοκόλακες, δεν σημαίνει τίποτα για τον υπόλοιπο πλανήτη. Το τίποτα παραμένει τίποτα και υπάρχει μόνο όταν του δίνει σημασία.

  3. Του εχω αφήσει σχόλιο και ακόμα δεν εχει γίνει accepted…
    (λογικά τώρα που θα δει το σχόλιό μου εδώ, θα το κανει accepted και εκει)

  4. Λογικά, μην περιμένεις τίποτα. Είχα αφήσει απάντηση στο blog του Βασίλη. Ο Βασίλης δεν δημοσίευσε την απάντησή μου διότι θεωρεί πως ο εντολέας του «”ακαδημαϊκώς” δεν έχει κριθεί λογοκλόπος» επικαλούμενος την ΕΔΕ που έγινε. Βεβαίως, όπως τονίζω και παραπάνω, οι πράξεις του κ. Νεγκάγκη με βάση τη ήθη και τις παραδόσεις της ακαδημαϊκής κοινότητας των ΗΠΑ (και άλλων χωρών) θεωρούνται plagiarism. Και σε μια ακαδημαϊκή κοινότητα που σέβεται τον εαυτό της, ο κ. Νεγκάκης δεν θα είχε πλέον θέση — από τότε όμως που ανακαλύφθηκαν οι ΕΔΕ, χάθηκε το φιλότιμο. Κι έχεις τον elawyer να ασχολείται με το αν έσφαλα ή όχι τη στιγμή που στην Αθήνα πεθαίναν άνθρωποι. Talk about priorities!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *