Τι σε περιμένει Θέμη!

ή, αυτά παθαίνει όποιος Του βγάζει γλώσσα.

Θέμη:

θα φας κανα-δυο αναβολές διότι όλο και κάποιο λόγο θα βρει ο αντιδικός σου.  Δηλαδή, αεροπορικά εισητήρια, ξενοδοχεία, κτλ θα τα φεσωθείς τουλάχιστον 3 φορές για να υπερασπιστείς το δικαίωμα σου να εκφράζεσαι ελεύθερα και καλόπιστα.

Στη συνέχεια το δικαστήριο θα καταλήξει σε κάποια μεσοβέζικη απόφαση που θα λέει πως ο κ. Νεγκάκης δεν είναι λογοκλόπος (εξάλλου αυτό λέει κι η Emerald πλέον) αλλά ούτε εσύ συκοφάντης.  Κι οι δυο θα βγείτε από το δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά — κερδισμένοι στο μεταξύ θα είναι οι δικηγόροι σας και οι αεροπορικές εταιρείες που θα σε πηγαινοφέρνουν ΝΥ-Αθήνα — προτίμησε, αν γίνεται, την United επειδή έχω μετοχές στην UAL.

Υπάρχει κι η πιθανότητα το δικαστήριο να καταλήξει σε ουσιαστική απόφαση.  Αν η απόφαση αυτή είναι σε βάρος σου, τότε ανοίγει ο δρόμος προς το ΕΔΔΑ και την ουσιαστική δικαίωση.  Που σημαίνει έξοδα και περιπέτειες αλλά τελικά μια δικαίωση προσωπική αλλά και συλλογική για όσους τολμούμε να βγάζουμε γλώσσα στην αδικία, στην μετριότητα, και στην υποκρισία.

Κι αν τραβήξεις τον δρόμο προς το ΕΔΔΑ να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί σου έτοιμοι να συνδράμουν όπως μπορούν ώστε να μην εξοντωθείς οικονομικά.

Share

4 thoughts on “Τι σε περιμένει Θέμη!

  1. Ας μην είμαστε τόσο προκατειλημμένοι με την ελληνική δικαιοσύνη. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Κι αν χρειαστεί να πάμε ΕΔΑΑ, θα πάμε.

  2. Ας μην είμαστε τόσο προκατειλημμένοι με την ελληνική δικαιοσύνη. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Κι αν χρειαστεί να πάμε ΕΔΑΑ, θα πάμε.

  3. Εγώ απ' την άλλη είμαι απαισιόδοξος γιατί δυστυχώς σε νομικά πλαίσια είναι πολύ δύσκολα να αποδείξεις την λογοκλοπή εφόσον οι άμεσα θιγόμενοι (Emerald και ΠΑΜΑΚ) δεν την αποδέχονται ως γεγονός η μέν μέσω της επιστολής της ή δε μέσω των "γνωστών" ΕΔΕ. Αυτό που θεώρησα σωστό από μέρος μου είναι να ενημερώσω όσους γνωστούς μου ξέρω που έχουν σχέση με journal της Emerald (είτε ως editors, reviewers ή authors) προτρέποντας τους να διακόψουν τις μελλοντικές τους συνεργασίες με την εταιρία και να ενημερώσουν και τους συναδέλφους τους για γενικότερο μποϋκοτάζ της Emerald.

  4. Εγώ απ' την άλλη είμαι απαισιόδοξος γιατί δυστυχώς σε νομικά πλαίσια είναι πολύ δύσκολα να αποδείξεις την λογοκλοπή εφόσον οι άμεσα θιγόμενοι (Emerald και ΠΑΜΑΚ) δεν την αποδέχονται ως γεγονός η μέν μέσω της επιστολής της ή δε μέσω των "γνωστών" ΕΔΕ. Αυτό που θεώρησα σωστό από μέρος μου είναι να ενημερώσω όσους γνωστούς μου ξέρω που έχουν σχέση με journal της Emerald (είτε ως editors, reviewers ή authors) προτρέποντας τους να διακόψουν τις μελλοντικές τους συνεργασίες με την εταιρία και να ενημερώσουν και τους συναδέλφους τους για γενικότερο μποϋκοτάζ της Emerald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *