Τοιούτοις ημιν τοιαύτα εμπρέπει: 06.10.07

Ζωγράφοι, γαϊδούρια, ομογενείς.

***

ο διευθυντής του Αστεροσκοπείου Χρήστος Ζερεφός και ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησαν τα «ηλιοβασιλέματα» σπουδαίων ζωγράφων για να μελετήσουν τις κλιματικές εξελίξεις στον πλανήτη μας. (Ελευθεροτυπία 03.10.07)

Πάμε για βραβείο IgNobel!

***

Ο πληθυσμός των γαϊδουριών μειώνεται χρόνο με το χρόνο
(Τα Νέα 04.10.07)

Το άρθρο των Νέων αναφέρεται στα τετράποδα γαϊδούρια. Ο πληθυσμός των διπόδων αυξάνεται μια χαρά.

***

Οι ομογενείς στο Επικρατείας […] Ταυτόχρονα, στην τελική ευθεία είναι και η σύνταξη του εκτελεστικού νόμου του Συντάγματος για το δικαίωμα ψήφου των απόδημων ομογενών στις χώρες διαμονής τους. (Ελεύθερος Τύπος 04.10.07)

Διαρκής δημοσιογραφική ασχετοσύνη. Δεν τίθεται θέμα ψήφου στους ομογενείς αλλά στους Έλληνες πολίτες του εξωτερικού. Η ποιότητα της πληροφόρησης που παρέχει μια εφημερίδα είναι ανάλογη του σεβασμού που τρέφει προς τους αναγνώστες (και πελάτες) της. Την ποιότητα της πληροφόρησης καθορίζουν η σαφήνεια, η ακρίβεια, και η μεθοδικότητα με την οποία ελέγχονται και ερευνούνται τα άρθρα σε μια εφημερίδα.

Share

6 thoughts on “Τοιούτοις ημιν τοιαύτα εμπρέπει: 06.10.07

  1. Μπορούν να μας πουν και πώς και πόσο χρηματοδοτήθηκε ο κ.Ζερεφός και η ερευνητική του ομάδα για να προβούν στην επαναστατική αυτή μελέτη;

    Γαϊδούρια (τετράποδα) έχει και εδώ
    Δίποδα, πολλά, στη Χρήστου Λαμπράκη.

    Μακάρι να ψήφιζαν οι ομογενείς. Θα ψήφιζαν απούλητοι.

  2. Μπορούν να μας πουν και πώς και πόσο χρηματοδοτήθηκε ο κ.Ζερεφός και η ερευνητική του ομάδα για να προβούν στην επαναστατική αυτή μελέτη;

    Γαϊδούρια (τετράποδα) έχει και εδώ
    Δίποδα, πολλά, στη Χρήστου Λαμπράκη.

    Μακάρι να ψήφιζαν οι ομογενείς. Θα ψήφιζαν απούλητοι.

  3. Η μόνη έρευνα που μπορεί να βασιστεί στα ηλιοβασιλέματα διάσημων ζωγράφων είναι αυτή για την επίδραση του αλκοόλ και των ναρκωτικών στην όραση, και πιο συγκεκριμένα στην αντίληψη των χρωμάτων.

  4. Η μόνη έρευνα που μπορεί να βασιστεί στα ηλιοβασιλέματα διάσημων ζωγράφων είναι αυτή για την επίδραση του αλκοόλ και των ναρκωτικών στην όραση, και πιο συγκεκριμένα στην αντίληψη των χρωμάτων.

  5. Πολύ εφημεριδίστικος τίτλος όμως. Σταματάς να διαβάσεις γιατί αποκαλείς τους ομογενείς ζωγράφους γαιδούρια! ;- ]

  6. Πολύ εφημεριδίστικος τίτλος όμως. Σταματάς να διαβάσεις γιατί αποκαλείς τους ομογενείς ζωγράφους γαιδούρια! ;- ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *